Winkel De Eglantier 340, Apeldoorn

Kenmerken van Winkel De Eglantier 340, Apeldoorn

Oppervlakte

Totaal 65 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte of (dag)horeca in Apeldoorn

Deze winkel- en horecaruimte aan De Eglantier 340 in Apeldoorn bevindt zich te midden van het bruisende winkelcentrum, naast Multivlaai en tegenover de Xenos. Het is een geschikte locatie voor zowel een winkel als (dag)horeca. Deze kleinschalige horeca- en winkelruimte biedt een unieke kans in het hart van het winkelgebied.

Het recente herontwerp van het winkelcentrum heeft gezorgd voor een eigentijdse en moderne uitstraling, en de toevoeging van extra winkelruimtes. Hierdoor kunt u deel uitmaken van een groeiende gemeenschap van ondernemers in een dynamische omgeving. De uitstekende bereikbaarheid is een ander pluspunt; zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer, dankzij de nabijgelegen bushalte op loopafstand.

Wilt u meer weten over winkelcentrum De Eglantier? Neem hier een kijkje in onze brochure!

Kortom, De Eglantier 340 biedt een uitgelezen kans om uw onderneming naar nieuwe hoogtes te brengen. Deze locatie garandeert niet alleen zichtbaarheid in een drukbezocht winkelcentrum, maar biedt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een levendige gemeenschap van ondernemers die streven naar succes.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over De Eglantier 340 in Apeldoorn?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

De Eglantier 340
7329 DK Apeldoorn
NL
Spring naar toolbar