Winkel De Eglantier 250, Apeldoorn

Kenmerken van Winkel De Eglantier 250, Apeldoorn

Oppervlakte

Totaal 202 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Apeldoorn

Deze aantrekkelijke winkelruimte, gelegen aan De Eglantier 250 in Apeldoorn, biedt een uitstekende gelegenheid voor ondernemers die willen floreren in het bruisende hart van winkelcentrum De Eglantier. Met een royale oppervlakte van circa 202 m² op de begane grond, is deze winkelruimte ideaal voor diverse retailactiviteiten. De ligging is prominent, nabij gerenommeerde zaken zoals Hema, Sillies, en Adam Herenmode. Met een energielabel D combineert deze ruimte niet alleen stijlvol design met functionaliteit, maar draagt ze ook bij aan duurzaam ondernemen.

Winkelcentrum De Eglantier heeft onlangs een verfrissende transformatie ondergaan, waardoor het nu nog aantrekkelijker is. Met ruim 50 winkels biedt het een gevarieerd aanbod aan producten en diensten. Dit maakt het centrum tot het kloppende winkelhart van de wijk De Maten in Apeldoorn.

De bereikbaarheid van deze locatie is uitstekend. Een bushalte op loopafstand vergemakkelijkt het reizen voor zowel ondernemers als klanten. Deze winkelruimte is niet alleen een kans voor bedrijven om zich te vestigen in een levendige omgeving, maar ook om deel uit te maken van een gemeenschap die bekendstaat om haar diversiteit en actieve winkelcultuur.

Meer lezen over De Eglantier? Bekijk hier onze brochure!

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over De Eglantier 250 in Apeldoorn?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

De Eglantier 250
7329 DH Apeldoorn
NL
Spring naar toolbar