Winkel De Eglantier 228, Apeldoorn

Kenmerken van Winkel De Eglantier 228, Apeldoorn

Oppervlakte

Totaal 165 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Apeldoorn

De winkel is gelegen direct tegenover de ingang van supermarkt Albert Heijn en naast Gall & Gall aan De Eglantier 228 in Apeldoorn. De totale oppervlakte van de ruimte is circa 165 m².

Het energielabel van deze ruimte is C, wat betekent dat het pand energiezuinig is en daarmee kostenbesparend voor jou als huurder. De winkel bevindt zich op de begane grond van het winkelcentrum en biedt hiermee de optimale zichtbaarheid en bereikbaarheid voor klanten.

Winkelcentrum De Eglantier is uitstekend bereikbaar. Zo bevindt zich een bushalte op loopafstand en is er voldoende parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum. Daarnaast biedt het winkelcentrum een grote diversiteit aan winkels en is het met ruim 50 winkels het grootste wijkwinkelcentrum in Apeldoorn.

Recent is het winkelcentrum verbouwd en heeft hiermee een frissere uitstraling gekregen. Er zijn meer winkelruimtes gerealiseerd waardoor het aanbod van winkels en bedrijven nog groter is geworden. Dit biedt jou als huurder de kans om je te vestigen in een bruisend en levendig winkelcentrum met veel potentiële klanten.

De ruimte aan De Eglantier 228 in Apeldoorn biedt dus vele voordelen voor jou als ondernemer. Met de ideale ligging, energiezuinigheid en optimale bereikbaarheid biedt het pand jou de mogelijkheid om je bedrijf te laten groeien.

Meer lezen over De Eglantier? Bekijk hier onze brochure!

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over De Eglantier 228 in Apeldoorn?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op deze pagina kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze winkelruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

De Eglantier 228
7329 DG Apeldoorn
NL
Spring naar toolbar