Winkel De Eglantier 141, Apeldoorn

Kenmerken van Winkel De Eglantier 141, Apeldoorn

Oppervlakte

Totaal 146 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Apeldoorn

In het hart van winkelcentrum De Eglantier, gelegen in de levendige Apeldoornse wijk De Maten en naast de Xenos, bevindt zich deze aantrekkelijke winkelruimte op De Eglantier 141 in Apeldoorn. Een strategische locatie die een dynamische winkelomgeving biedt en uitzicht op een constante stroom van potentiële klanten.

Deze winkelruimte, met een energielabel D, is gepositioneerd te midden van het winkelcentrum, waardoor het profiteert van maximale zichtbaarheid en toegankelijkheid. De recente verbouwing van het winkelcentrum heeft niet alleen bijgedragen aan een frissere uitstraling, maar heeft ook geleid tot de realisatie van extra winkelruimtes, wat de diversiteit en aantrekkelijkheid van het centrum vergroot.

Winkelcentrum De Eglantier is niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een sociaal knooppunt in de buurt. Met een breed scala aan winkels en voorzieningen biedt het centrum alles wat bewoners nodig hebben, van dagelijkse boodschappen tot mode en lifestyle.

Wat betreft bereikbaarheid is De Eglantier ideaal gelegen. Of je nu met eigen vervoer komt en profiteert van de aanwezige parkeergelegenheid of met het openbaar vervoer via de nabijgelegen bushalte, de locatie is toegankelijk voor een breed publiek. Kortom, een plek waar ondernemerschap en gemeenschap samenkomen in een bloeiende omgeving. Grijp deze kans om je onderneming te vestigen in deze levendige winkelbestemming!

Meer lezen over het winkelcentrum De Eglantier? Bekijk hier onze brochure!

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over De Eglantier 141 in Apeldoorn?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

De Eglantier 141
7329 DD Apeldoorn
NL
Spring naar toolbar