Winkel De Eglantier 112, Apeldoorn

Kenmerken van Winkel De Eglantier 112, Apeldoorn

Oppervlakte

Totaal 170 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Apeldoorn

De winkelruimte aan de Eglantier 112 in Apeldoorn is een opvallende winkelruimte. De ruimte is gelegen in het levendige hart van de Apeldoornse wijk De Maten, naast de bekende Shoeby. Met een energielabel D, biedt deze unit u de kans om uw winkelactiviteiten te ontplooien in een gunstige omgeving.

Winkelcentrum De Eglantier heeft onlangs een vernieuwing ondergaan, waardoor het een nog frissere uitstraling heeft gekregen. Er zijn zelfs meer winkelruimtes gerealiseerd, wat de kans op een bloeiend klantenbestand vergroot. De uitstekende bereikbaarheid van winkelcentrum De Eglantier maakt het plaatje compleet. Of u nu met eigen vervoer komt of gebruikmaakt van het openbaar vervoer, de nabijgelegen bushalte zorgt voor een probleemloze toegang tot deze winkelbestemming.

Meer lezen over het winkelcentrum De Eglantier? Bekijk hier onze brochure!

De bereikbaarheid van het winkelcentrum De Eglantier is uitstekend. Of u nu met eigen vervoer komt of gebruikmaakt van het openbaar vervoer, de nabijgelegen bushalte zorgt voor een moeiteloze toegang tot deze bruisende winkelbestemming. Met De Eglantier 112 in Apeldoorn krijgt u meer dan alleen een winkelruimte; u krijgt een kans om deel uit te maken van een bruisende gemeenschap van winkeliers en klanten. Hier kunt u uw merk en producten presenteren aan een gevarieerd publiek en uw ondernemingsdromen waarmaken.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering 
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over De Eglantier 112 in Apeldoorn?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

De Eglantier 112
7329 DC Apeldoorn
NL
Spring naar toolbar