Te huur: Winkel Burgemeester Baumannlaan 140-142A, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 2710,-

Kenmerken van Winkel Burgemeester Baumannlaan 140-142A, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 190 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Rotterdam

Op zoek naar een uitstekende locatie voor uw winkel, in het bruisende centrum van Overschie in Rotterdam? Deze winkelruimte, gevestigd op de populaire winkelstraat Burgemeester Baumannlaan 140A-142A, biedt een unieke kans om uw bedrijf te vestigen in een levendige gemeenschap. Deze unit, voorheen in gebruik door Getir, is gunstig gelegen op een prominente hoeklocatie in Overschie. Deze plek geniet een hoge zichtbaarheid en trekt een gevarieerde stroom van passerende voetgangers en potentiële klanten aan.

Ruimte en mogelijkheden
De totale oppervlakte van deze winkelruimte beslaat ongeveer 190 vierkante meter, verdeeld over de begane grond en een kelderruimte. De begane grond biedt ongeveer 120 m², terwijl de kelder nog eens 70 m² extra biedt. Deze indeling creëert een uitgebreide ruimte voor verschillende zakelijke behoeften.

Optie: garages beschikbaar
Een bijkomend voordeel van deze locatie is de beschikbaarheid van twee garages. Dit kan een waardevolle aanvulling zijn voor uw bedrijf, bijvoorbeeld als extra opslagruimte.

In de buurt van bekende merken
De directe omgeving van deze winkelruimte is een uitstekende omgeving om zaken te doen. U bevindt zich te midden van bekende merken en bedrijven, waaronder DirckIII, VakantieXperts, HEMA en Blokker. Dit kan bijdragen aan de zichtbaarheid van uw bedrijf en het aantrekken van potentiële klanten.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek. Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Burgemeester Baumannlaan 140A-142A in Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op deze pagina kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze winkelruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Burgemeester Baumannlaan 140-142A
3042 AG Rotterdam
NL
Spring naar toolbar