Te huur: Winkel Binnenweg 22, HEEMSTEDE

Huurbaar vanaf € 49500,- per jaar

Kenmerken van Winkel Binnenweg 22, HEEMSTEDE

Pandgegevens

Nieuwbouw: Ja
Categorie: Winkel

Oppervlakte

Totaal 250 ㎡
Kantoor 250 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 110 ㎡
Kantoor 110 ㎡

Omschrijving

Scherp geprijsde en heel mooie en efficiënt te gebruiken winkel te huur in het hart van het winkelgebied in Heemstede tussen de DekaMarkt en de nieuwe Vomar Voordeelmarkt. Deze hoekwinkel ligt uitermate goed in het zicht aan de Binnenweg op de hoek met de Haemstedelaan en wordt in de huidige staat opgeleverd. De winkel beschikt over een hoge separate ruimte voor secundaire doeleinden en opslag. Mede daardoor een vrij lage huur.

Kadastrale gegevens
Gemeente Heemstede _ Sectie A _ Nummer 6368

Locatie
Midden in het kernwinkelgebied van Heemstede. Heemstede heeft een regionale winkelfunctie aangezien alle benodigde winkels er in ruime mate beschikbaar zijn en het goed toegankelijk is met eigen en openbaar vervoer. Tevens zijn er voldoende supermarkten gevestigd in het centrum waarvan twee in de directe omgeving.

Bereikbaarheid
Heemstede ligt op 10 minuten rijafstand van Haarlem en Hoofddorp. De bushaltes van de diverse buslijnen liggen meestal op minder dan 500 meter. Via de N208 en N201 zijn de snelwegen A9, A5 en A10 binnen een kwartier bereikbaar.

Parkeren
In alle zijstraten kunt u gratis parkeren zo lang u wenst. Op de Binnenweg zelf is het betaald parkeren. Verder zijn er meerdere parkeerterreinen op 50 m2 (eigen parkeerterrein van de DekaMarkt) tot 500 meter waar u deels gratis kunt parkeren.

Bezichtiging
op afspraak.

Huurprijs:
€ 49.500,= per jaar te vermeerderen met BTW

Status
Beschikbaar per 01-12-2023

Aanvaarding
In overleg

Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 085-0645610
Meer info

Adres

Binnenweg 22
2101JK HEEMSTEDE
Nederland
Spring naar toolbar