Te huur: Winkel Binnenweg 121, HEEMSTEDE

Huurbaar vanaf € 2950,- per maand

Kenmerken van Winkel Binnenweg 121, HEEMSTEDE

Pandgegevens

Nieuwbouw: Ja
Categorie: Winkel

Oppervlakte

Totaal 150 ㎡
Kantoor 150 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 150 ㎡
Kantoor 150 ㎡

Omschrijving

Mooie en efficiënt ingerichte winkel te huur in het hart van het winkelgebied in Heemstede. Deze winkel met kleine tuin ligt uitermate goed in het zicht aan de Binnenweg en is bij “iedereen” in de regio bekend aangezien het hier de langst zittende ondernemer van Heemstede betreft, namelijk Reyngoud Mode & Lingerie dat al 93 jaar op dit adres gevestigd is .

De winkel wordt in de huidige staat opgeleverd. De mooie houten vloer kan door u worden overgenomen voor een schappelijke prijs.

De oppervlakte bedraagt 150 m²

Bijzonderheden: Reyngoud Mode kan ook als bedrijf overgenomen worden als u op zoek bent naar een locatie voor een succesvolle en vliegende start. Voor meer informatie over de voorwaarden kunt u contact met ons opnemen. Uw intenties in deze worden uiterst vertrouwelijk behandeld !

Locatie:
Midden in het kernwinkelgebied van Heemstede. Heemstede heeft een regionale winkelfunctie aangezien alle benodigde winkels er in ruime mate beschikbaar zijn en het goed toegankelijk is met eigen en openbaar vervoer. Tevens zijn er voldoende supermarkten gevestigd in het centrum waarvan twee in de directe omgeving.

Bereikbaarheid:
Heemstede ligt op 10 minuten rijafstand van Haarlem en Hoofddorp. De bushaltes van de diverse buslijnen liggen meestal op minder dan 500 meter. Via de N208 en N201 zijn de snelwegen A9, A5 en A10 binnen een kwartier bereikbaar.

Parkeren:
In alle zijstraten kunt u gratis parkeren zo lang u wenst. Op de Binnenweg zelf is het betaald parkeren. Verder zijn er meerdere parkeerterreinen op 100 m2 tot 500 meter waar u deels gratis kunt parkeren.

Huurprijs:
€ 2950,-,= per maand/ € 35.400,- per jaar te vermeerderen met BTW

Bezichtiging:
Op afspraak.

Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 085-0645610
Meer info

Adres

Binnenweg 121
2101JE HEEMSTEDE
Nederland
Spring naar toolbar