Te huur: Winkel Bermweg 45, Capelle aan den IJssel

Huurbaar vanaf € 1850,-

Kenmerken van Winkel Bermweg 45, Capelle aan den IJssel

Oppervlakte

Totaal 95 ㎡

Omschrijving

Te huur winkelruimte in Capelle aan den IJssel

Deze winkelruimte, gelegen aan de Bermweg 45 in Capelle aan den IJssel, biedt een uitstekende gelegenheid voor ondernemers die op zoek zijn naar een levendige locatie in de wijk Bloemenbuurt-oost. Met een totale oppervlakte van circa 95 m², verdeeld over verschillende niveaus, biedt deze ruimte een veelzijdige omgeving voor diverse bedrijfsactiviteiten. Het betreft de oude unit van B’tween Ladies & Girls, inclusief een handige berging (huisnummer 45B).

De indeling van de totale oppervlakte van circa 95 m² is als volgt:

  • begane grond circa 52 m² (winkelruimte)
  • vide circa 10 m²
  • kelderruimte circa 33 m²

De huurprijs voor deze winkelruimte bedraagt € 1.850 per maand exclusief BTW, wat neerkomt op € 22.200 per jaar exclusief BTW. Daarnaast zijn er servicekosten van € 4,45 per maand exclusief BTW van toepassing. De winkelruimte heeft een energielabel D.

Omgeving
De wijk Schollevaar Zuid staat bekend om zijn levendige sfeer en diverse voorzieningen. De Bermweg bevindt zich in de nabijheid van winkels en andere lokale bedrijven, waardoor er een stroom van potentiële klanten is. De buurt wordt gekenmerkt door een mix van residentiële en commerciële gebieden, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor zowel bewoners als bezoekers. Met goede bereikbaarheid en diverse voorzieningen in de buurt, biedt deze locatie een ideale setting voor uw onderneming.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Bermweg 45 in Capelle aan den IJssel?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Bermweg 45
2906 LB Capelle aan den IJssel
Nederland
Spring naar toolbar