Te huur: Wiekslag 331, Amersfoort

Huurbaar vanaf € 200,-

Kenmerken van Wiekslag 331, Amersfoort

Oppervlakte

Totaal 8 ㎡

Omschrijving

Te huur garagebox in Amersfoort

Momenteel zijn er twee garageboxen beschikbaar (nr 12 en 15). Deze garage- en opslagruimtes bevinden zich aan de achterzijde van de winkelstrip aan de Wiekslag 331 in Amersfoort, in de wijk De Horsten.

Garagebox Nr. 12: Deze garage beschikt enkel over een loopdeur en is niet geschikt voor het stallen van een auto. Deze ruimte is bedoeld voor opslagdoeleinden en biedt een handige oplossing voor het veilig bewaren van persoonlijke spullen, gereedschap, of andere items die extra ruimte vereisen.

Garagebox Nr. 15: Deze garagebox is eveneens geschikt voor opslag, maar biedt daarnaast voldoende ruimte om een auto te stallen. Dit maakt het een multifunctionele ruimte waar u uw voertuig kunt beschermen tegen de elementen en tegelijkertijd extra opbergruimte heeft voor uw bezittingen.

Omgeving
De garageboxen aan de Wiekslag zijn ideaal gelegen in de wijk De Horsten in Amersfoort. De omgeving kenmerkt zich door een mix van woningen en lokale bedrijven. U heeft gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen, waaronder supermarkten, scholen, en parken, die het dagelijkse leven comfortabel maken. Tevens biedt de nabijheid van de winkelstrip het gemak van eventuele benodigde winkels of diensten. Of u de garagebox nu wilt gebruiken voor persoonlijke opslag of om uw voertuig veilig te parkeren, deze locatie in De Horsten biedt veelzijdige mogelijkheden in een gunstige omgeving.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Wiekslag 331 in Amersfoort?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Wiekslag 331
3815 GK Amersfoort
NL
Spring naar toolbar