Te huur: Vlashoeck 10, Bergschenhoek

Huurbaar vanaf € 260,-

Kenmerken van Vlashoeck 10, Bergschenhoek

Huurbaar vanaf

Winkel 145 ㎡

Omschrijving

Algemeen

Naast de entree van de parkeergarage en vlakbij de lokale Plus supermarkt midden in de dorpskern van Bergschenhoek mag Lex & Co Winkelvastgoed namens één van zijn opdrachtgevers een winkelruimte van 260 m² aanbieden. Deze winkelruimte kan ook aangeboden worden vanaf 145m².

De gezellige dorpskern van Bergschenhoek wordt gevormd door een uiteenlopende diversiteit aan zowel lokale als landelijke ondernemers aangevuld met dag- en avondhoreca wat de dorpskern een aantrekkelijk winkelgebied maakt. Bergschenhoek telt ruim 20.000 inwoners en is onderdeel van de groeikern van de Gemeente Lansingerland.

Huurprijs

€ 260,- /m² excl. BTW en eventuele voorschotten service- en promotiekosten per maand.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar, te verlengen met telkens 5 jaar

Omzetbelasting

Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten

Voorschot servicekosten bedragen €26,- per m² BVO. De in rekening gebrachte servicekosten zullen op basis van jaarlijkse nacalculatie verrekend worden.

Zekerheidsstelling

Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.

Betalingswijze

De huurpenningen, servicekosten en btw dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kalendermaand.

Datum van oplevering

In overleg

Wijze van oplevering

Casco, in huidige staat

Energielabel

Het object beschikt over energielabel A

Huurovereenkomst

De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Lees meer
www.lexenco.nl

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-8411712
Meer info

Adres

De Vlashoeck 10
2661 DS Bergschenhoek
Zuid-Holland Nederland
Spring naar toolbar