Te huur: Visstraat 106, Dordrecht

Huurbaar vanaf € 150,-

Kenmerken van Visstraat 106, Dordrecht

Oppervlakte

Totaal 5 ㎡

Omschrijving

Te huur parkeerplaats in Dordrecht

Ontdek onze parkeerruimte te huur aan de Visstraat 106 in Dordrecht. Met een oppervlakte van 5 m² biedt deze parkeerplek het ultieme gemak voor jouw voertuig. In deze centraal gelegen parkeergarage zijn diverse parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar. De Visstraat is één van de drukke, doorgaande winkelstraten in het centrum van Dordrecht. Naast de fantastische parkeermogelijkheden biedt de omgeving van Visstraat ook veel charme en diversiteit. 

De voordelen van Visstraat
  1. Ruimte en comfort: Maak optimaal gebruik van de 5 m² om jouw voertuig ruim te parkeren. Geen gedoe meer met krappe parkeerplaatsen!
  2. Veiligheid voorop: Onze parkeerruimte aan de Visstraat 106 in Dordrecht is veilig en goed verlicht, zodat jij met een gerust hart jouw voertuig kunt achterlaten.
  3. Toegankelijkheid: Gelegen op een strategische locatie in Dordrecht is Visstraat 106 gemakkelijk bereikbaar. Het is de ideale plek om jouw auto te parkeren terwijl je de stad verkent.

Historische pracht
Dordrecht staat bekend om zijn rijke geschiedenis, en dat is voelbaar in de omgeving van Visstraat. Maak een wandeling en laat je betoveren door historische gebouwen en sfeervolle straatjes. Culinaire verleidingen
Ontdek de culinaire geneugten in de nabije omgeving. Van gezellige cafés tot hoogwaardige restaurants, Visstraat 106 ligt te midden van smaakvolle mogelijkheden.

Winkelen in stijl
Ben je een liefhebber van winkelen? Dan zit je goed in de buurt van Visstraat 106. Trendy boetieks en ambachtelijke winkels wachten op jouw verkenning.

Met de parkeerruimte aan de Visstraat 106 in Dordrecht combineer je praktisch gemak met de charme van Dordrecht. Ontdek de perfecte parkeeroplossing en geniet van alles wat deze historische stad te bieden heeft.

Staat van oplevering
In huidige staat.

Datum van oplevering
In overleg.

Huurtermijn
Een korte huurperiode is bespreekbaar.

Garantstelling
Een bankgarantie met een minimale grootte van een drietal maandverplichtingen inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Visstraat 106 in Dordrecht?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Visstraat 106
3311 KX Dordrecht
NL
Spring naar toolbar