Te huur: Stadserf , Schiedam

Huurbaar vanaf € 100,-

Kenmerken van Stadserf , Schiedam

Oppervlakte

Totaal 8 ㎡

Omschrijving

Te huur parkeerplaats in Schiedam

Ben je op zoek naar een veilige en handige plek om je auto te parkeren? Dan zijn onze parkeerplaatsen precies wat je zoekt. Er zijn in totaal 7 parkeerplaatsen beschikbaar, elk met een oppervlakte van 8 m². De maandelijkse huurprijs bedraagt € 100 per parkeerplaats, wat neerkomt op € 1.200 exclusief BTW per plaats per jaar. De parkeergarage heeft een gunstige ligging aan de Stadserf in Schiedam en de ingang bevindt zich aan de achterzijde van het Stadserf.

Gelegen aan het Stadserf, bieden onze parkeerplaatsen niet alleen gemakkelijke toegang tot de parkeergarage, maar ook tot een scala aan voorzieningen in de omgeving. Of je nu een hapje wilt eten in een van de nabijgelegen restaurants, of gewoon wilt genieten van een ontspannen wandeling door het historische centrum van Schiedam, alles is binnen handbereik.

Wat onze parkeerplaatsen nog aantrekkelijker maakt, is de betaalbaarheid. Met een maandelijkse huurprijs van slechts € 100 per parkeerplaats, bieden wij een voordelige optie voor het parkeren van je auto in het hart van Schiedam. Bovendien is het huren van een parkeerplaats bij ons niet alleen handig, maar ook zorgeloos. Onze parkeergarage is goed beveiligd en biedt 24/7 toegang, zodat je met een gerust hart je voertuig kunt achterlaten.

Kies voor gemak, veiligheid en betaalbaarheid met onze parkeerplaatsen aan het Stadserf in Schiedam. Neem vandaag nog contact met ons op om je parkeerplaats te reserveren en geniet van stressvrij parkeren in het hart van de stad.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek. Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Stadserf in Schiedam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Stadserf
3112 DX Schiedam
Nederland
Spring naar toolbar