Te huur: Molenvliet 53 te Rotterdam

Huurbaar vanaf € 1637,-

Kenmerken van Molenvliet 53 te Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 131 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 131 ㎡

Omschrijving

Algemene informatie
Kantoor- en/of praktijkruimte gelegen op de Molenvliet 53 in de wijk Lombardijen te Rotterdam Zuid. Het bedrijfspand is centraal gelegen, nabij diverse voorzieningen en met openbaar vervoer op loopafstand. Er is voldoende parkeergelegenheid en dichtbij winkels en uitvalswegen.

Indeling
Een open ruimte v.v. pantry en toilet. Door de raampartijen aan de voorzijde wordt de ruimte goed voorzien van daglicht. Via de achterdeur komt u aan de achterzijde van het complex en staat u direct bij de parkeerplaats.

Voorzieningen
De ruimte zal casco worden verhuurd.
Onder casco wordt bij deze ruimte verstaan:
• Gevelelement met toegangsdeur;
• Onafgewerkte vloer;
• Onafgewerkt plafond;
• Onafgewerkte wanden;
• Elektra-aansluiting tot en met de meter;
• Water-aansluiting tot en met de meter;
• Gas-aansluiting tot en met de meter;
• Aansluiting op het openbare riool;
• Toilet inclusief tegelwerk;
• Pantry inclusief tegelwerk;
• Vloerverwarming (stadsverwarming).
Tevens wordt om-niet eenmalig verstrekt: alle overige zaken (waaronder onder andere installaties voor gas/water/elektra/riool, niet-constructieve wanden, inpandige deuren, toilet, pantry, Cv-installatie met radiatoren, mechanische ventilatie en dergelijke) worden geacht om-niet te zijn overgenomen. Werking, onderhoud en/of vervanging van deze voorzieningen is geheel voor risico en rekening van huurder.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 131 m² v.v.o.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.637,50 per maand exclusief BTW.

Servicekosten
Indien van toepassing

Energielabel
Bij kantoorruimte vanaf 100m2

Datum van oplevering
In overleg.

Betaling
De maandelijkse huur moet vóór of op de eerste dag van de periode waarop de betalingen betrekking hebben volledig zijn voldaan. De betaling gebeurt door middel van een automatische incasso op bankrekening NL14INGB0000067280 ten name van stichting Havensteder.

Huurtermijn
Vijf jaar, kortere huurperiodes zijn bespreekbaar.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW – belaste huur en verhuur. Als de huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met de verhuurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW – belaste huur.

Huurprijsherziening
De huurprijs wordt jaarlijks per 1 juli aangepast. In afwijking van het gestelde in de algemene bepalingen behorende bij de huurovereenkomst zal de huurprijs met 3% aangepast worden.

Zekerheidsstelling
De door de huurder te betalen waarborgsom bedraagt drie maal de bruto maandhuur (huur inclusief BTW). De verhuurder vergoedt over dit bedrag geen rente.

Contractkosten
Huurder is voor ondertekening van de huurovereenkomst eenmalige contractkosten verschuldigd van € 175,00 (exclusief BTW).

Overige informatie
Meer informatie over dit bedrijfspand? Afspraak maken voor een bezichtiging? Neemt u dan contact met ons op via het telefoonnummer (010) 3333 666.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-3333666
Meer info

Adres

Molenvliet 53
3076 CJ Rotterdam
Zuid-Holland Nederland
Spring naar toolbar