Te huur: Menno van Coehoornstraat , Breda

Huurbaar vanaf € 142,-

Kenmerken van Menno van Coehoornstraat , Breda

Oppervlakte

Totaal 5 ㎡

Omschrijving

Te huur parkeerruimte in Breda

In het bruisende centrum van Breda, op een zeer centrale locatie, bieden wij een zeldzame kans aan voor inpandig parkeren. Dit is niet alleen een kwestie van gemak, maar biedt ook een strategisch voordeel voor iedereen die in en rondom het stadscentrum actief is. De parkeerplaats bevindt zich op Menno van Coehoornstraat in Breda.

Centrale Ligging
De parkeergarage is te bereiken via de Menno van Coehoornstraat, hoewel velen deze locatie wellicht kennen vanaf de voorkant, waar het overgaat in de Stationsstraat. Wat deze parkeergelegenheid echt uniek maakt, is de ligging op steenworp afstand van het centraal station van Breda, binnen een straal van slechts 150 meter. Uw auto staat veilig en binnen handbereik.

Parkeren met Gemak
Met een jaarlijkse huurprijs van € 1.700,- per parkeerplaats (exclusief BTW) is dit een uitstekende kans om uw voertuig veilig en handig te parkeren. Geen gedoe meer met zoeken naar een parkeerplek in de drukke binnenstad; u heeft altijd uw eigen plek beschikbaar.

Omgeving en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van deze locatie is uitstekend. Het nabijgelegen centraal station is een knooppunt voor treinen, bussen en andere vormen van openbaar vervoer. Dit maakt het een centraal punt voor bezoekers en werknemers die Breda bezoeken.

De Menno van Coehoornstraat ligt in een bruisend deel van Breda, vol met winkels, restaurants, en andere voorzieningen. Dit gebied is zowel overdag als ’s avonds levendig en trekt een gevarieerd publiek aan, waardoor de omgeving aantrekkelijk is voor zakelijke activiteiten.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Meer weten over Menno van Coehoornstraat in Breda?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie.  Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Menno van Coehoornstraat
4811 AV Breda
NL
Spring naar toolbar