Te huur: Kantoorruimte Weipoort 23, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 710,- per maand

Kenmerken van Kantoorruimte Weipoort 23, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 60 ㎡

Omschrijving

Algemene informatie
De bedrijfsruimte aan de Weipoort 23 heeft als bestemming kantoor, zorg of welzijn en is gelegen in de wijk Vreewijk. Vreewijk is een wijk met een dorps karakter. De Groenezoom is een bescheiden winkelgebied met buurtwinkels voor de dagelijkse boodschappen. De Groene Hilledijk & Beijerlandse-laan zijn drukke winkelstraten die net buiten Vreewijk liggen. Ook het grote winkelcentrum Zuidplein is dichtbij.

Tevens treft u nabij het gezondheidscomplex ’t Slag. In de regio is het vrij (betaald) parkeren en er zijn voldoende OV mogelijkheden.

Indeling
Circa 60m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond in een plint aan de achterzijde van Groene Hilledijk. Een grote open ruimte met ramen aan de voorzijde en 2 kleine ramen aan de achterzijde. In het midden treft u pantry, toiletruimte en meterkast.

Voorzieningen
De ruimte zal casco worden verhuurd. Onder casco wordt bij deze ruimte verstaan:

  • Gevelelement met toegangsdeur; ;
  • Onafgewerkte vloer;
  • Onafgewerkte wanden;
  • Elektra-aansluiting tot aan de meter;
  • Water-aansluiting tot aan de meter;
  • Gas-aansluiting tot aan de meter;
  • CV-installatie met radiatoren
  • Aansluiting op het openbare riool.

Tevens wordt om-niet eenmalig verstrekt: alle overige zaken waaronder o.a. installaties voor gas/water/elektra/riool, niet-constructieve wanden, inpandige deuren, toilet (vloer en wanden deels betegeld), pantry (ook wanden deels betegeld) en dergelijke worden geacht om-niet te zijn overgenomen. Werking, onderhoud en/of vervanging van deze voorzieningen is geheel voor risico en rekening van huurder.

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 60 m².

Huurprijs
De totale huurprijs bedraagt €  710,00 per maand exclusief BTW.

Datum van oplevering
In overleg.

Betaling
De maandelijkse huur moet vóór of op de eerste dag van de periode waarop de betalingen betrekking hebben volledig zijn voldaan. De betaling gebeurt door middel van een automatische incasso op bankrekening NL14INGB0000067280 ten name van stichting Havensteder.

Huurtermijn
In overleg. Kortere termijn dan 05 jaar is bespreekbaar.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW – belaste huur en verhuur. Als de huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met de verhuurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW – belaste huur.

Huurprijsherziening
De huurprijs wordt jaarlijks per 1 juli aangepast. In afwijking van het gestelde in de algemene bepalingen behorende bij de huurovereenkomst zal de huurprijs conform CPI aangepast worden.

Zekerheidsstelling
De door de huurder te betalen waarborgsom bedraagt drie maal de bruto maandhuur (huur inclusief BTW). De verhuurder vergoedt over dit bedrag geen rente.

Contractkosten
Huurder is voor ondertekening van de huurovereenkomst eenmalige contractkosten verschuldigd van € 175,00 (exclusief BTW).

 

Lees meer
www.havensteder.nl

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-8902525
Meer info

Adres

Weipoort 23
3075 EW Rotterdam
Zuid-Holland Nederland
Spring naar toolbar