Te huur: Kantoorruimte Watertoren Utrecht

Huurbaar vanaf € 12800,-

Kenmerken van Kantoorruimte Watertoren Utrecht

Oppervlakte

Totaal 74 ㎡

Omschrijving

Omschrijving

Te huur:  Bedrijfsruimte  in de Watertoren op Rotsoord  “creatief hart” van Utrecht.
Unieke verdieping te huur in de creatieve en culturele Watertoren gelegen op het Rotsoord te Utrecht. Het betreft de ruimte gelegen op de zesde (6) verdieping  en bevindt zich in het unieke voorheen stalen water reservoir. De vele ramen zorgen voor ruim voldoende daglicht.

Door verschillende functies in het gebouw te huisvesten ontstaat overdag en ’s avonds een toeloop van publiek.  De ondernemingen die er reeds gehuisvest zijn onder andere: een Lunch café op de begane grond  , Nuo valente en Domstad Architectuur op de7de  verdieping en de bovenste twee verdiepingen is restaurant WT Urban Cafe & Kitchen gevestigd met een prachtig uitzicht over Utrecht en het enige restaurant met een 360view.

Ligging:
De monumentale watertoren Heuveloord is één van de oudste torens van Utrecht. De watertoren is in 1906/1907 gebouwd, is 37 meter hoog en in 1996 volledig gerestaureerd. De toren is een karakteristiek herkenningspunt voor de wijk Zuid en de buurt Tolsteeg/Rotsoord.
De buurt Rotsoord is gelegen ten zuidoosten van het centrum van Utrecht en is inmiddels een verlenging van de binnenstad geworden. Steeds meer creatieve bedrijven vestigen zich hier, onder andere in de Pastoefabriek (met het Dutch Design Centrum), waardoor de wijk zich ontwikkelt tot creatieve hotspot.
Met de komst van het nieuwe NS-station Vaartsche Rijn verbetert de bereikbaarheid vanuit de regio. Ook de tramhalte voor de Uithoflijn wordt hier gerealiseerd. Het OV-station is op loopafstand van de watertoren gelegen. Parkeren vindt plaats in het openbaar gebied. Direct bij het OV-station komt een nieuwe parkeergarage (210-240 parkeerplaatsen).

Vloeroppervlak :
Totaal ca. 74m2  onderverdeeld in:

Huurprijs:
€   12.800,- per jaar te vermeerderen met de verschuldigde service kosten en omzetbelasting.

Leveringen en diensten:
Huurder zal een verkenbaar voorschot betalen voor servicekosten van  € 30,- per m2 per jaar.
Aanwezige gemeenschappelijke voorzieningen:
– Fietsenstalling op de buitenplaats;
– Berging voor afval.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat opgeleverd.
– representatieve entree;
– pantry;
– verlichting;
– gedeeld toilet;
– werk tafels.

Bestemming:
– Dienstverlening.

Huurtermijn:
– 5 jaar + 5 optie jaren.

Huur aanvaarding:
– per 1-september 2018.

Huurbetaling:
– Per maand vooruit.

Huurovereenkomst:
– ROZ model voor kantoorruimte.

Parkeren:
Vergunning aan te vragen bij de gemeente en parkeren in de omgeving.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie / borgstelling ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de over¬eengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Informatie
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen ons kantoor.
De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
www.vgwbedrijfshuisvesting.nl

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 030-2626505
Meer info

Adres

Heuveloord 25a
3523 CK Utrecht
Utrecht Nederland
Spring naar toolbar