Te huur: Kantoorruimte te huur in het centrum van Arnhem met adembenemend uitzicht

Huurbaar vanaf € 115,-

Kenmerken van Kantoorruimte te huur in het centrum van Arnhem met adembenemend uitzicht

Oppervlakte

Totaal 505 ㎡

Omschrijving

Algemeen
Maak kennis met de Airborne Tower, een opvallend kantorencomplex dat in 2008 is gebouwd en een indrukwekkende 28.000 m² aan ruimte heeft. Het complex is perfect gelegen op loopafstand van de stad, grenzend aan een prachtig park, midden in een levendige gemeenschap en in een duurzaam ontworpen omgeving.

Bereikbaarheid
Met de auto: Airborne Tower is gemakkelijk bereikbaar per auto. Strategisch gelegen aan de voet van de A325 (Arnhem-Nijmegen), zijn de A12 (Den Haag-Arnhem-Oberhausen) en de A50 (Den Bosch-Arnhem-Apeldoorn) binnen circa 10 minuten te bereiken.

Openbaar vervoer: Voor degenen die liever het openbaar vervoer gebruiken, is er een bushalte op loopafstand die een directe verbinding biedt met het Centraal Station van Arnhem.

Vloeroppervlakte
Er is een prachtige kantoorruimte beschikbaar voor verhuur op de 12e verdieping, met een adembenemend uitzicht. Deze ruimte, met een oppervlakte van ongeveer 505 m² v.v.o., biedt plaats aan 5 tot 50 werkplekken.

Ruimte-indeling
De kantoorruimte omvat twee open ruimtes die zijn onderverdeeld in een linker- en rechterhelft, zes afsluitbare kantoorruimtes van verschillende grootte die kunnen dienen als vergaderzalen of aparte kantoren, en zelfs als sportruimte of pingpongzaal.

Er is een speciale serverruimte voor internet en telefonie en alle bekabeling en stroomvoorzieningen bij de werkplekken zijn netjes  weggewerkt.

De ruimte beschikt ook over een pantry uitgerust met een gootsteen, kraan, vaatwasser, twee koelkasten – waarvan één met een klein vriesvak – en voldoende kastruimte. Er is voldoende ruimte voor een eethoek naast de pantry.

Met uitzondering van de pantry, de serverruimte en de gym, is de hele ruimte voorzien van vloerbedekking.

Parkeren
Voor uw gemak zijn er 5 parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen parkeergarage. Daarnaast kunnen fietsen en scooters veilig gestald worden in een berging.

Voorzieningen
Airborne Tower is voorzien van allerlei faciliteiten voor uw comfort en gemak, waaronder een ruime entree, viervoudige mechanische ventilatie met topkoeling, individueel regelbare radiatoren, toiletgroepen per verdieping, liftinstallaties, en geïntegreerde HF-verlichtingsarmaturen in systeemplafonds.

Huurprijs
€ 7.995,83 per maand, exclusief 21% B.T.W en inclusief servicekosten en 5 parkeerplaatsen.

Huurprijs € 115,- per vierkante meter per jaar
Servicekosten € 75,- per vierkante meter per jaar

Beschikbaarheid
De ruimte is per direct beschikbaar tot 31 augustus 2025, met een minimale huurperiode van 12 maanden (in overleg is een langere huurperiode ook bespreekbaar).

Bent u geïnteresseerd, maar heeft u wellicht minder ruimte nodig? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan altijd open voor een gesprek en kijken ernaar uit om een oplossing te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Adres

Eusebiusbuitensingel 77
6828 HZ Arnhem
Gelderland Nederland
Spring naar toolbar