Te huur: Kantoor Zuideinde 65-77, Barendrecht

Huurbaar vanaf € 125,-

Kenmerken van Kantoor Zuideinde 65-77, Barendrecht

Oppervlakte

Totaal 1244 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoorruimte in Barendrecht

De kantoorruimte aan Zuideinde 65-77 in Barendrecht biedt een uitstekende zakelijke omgeving in het Klaverblad kantorencomplex. Deze locatie kenmerkt zich door representatieve kantoorgebouwen, waaronder Klaverblad II, III en IV, die samen een hoogwaardige werkomgeving vormen. Gelegen op een ruim en afsluitbaar terrein, biedt dit complex niet alleen een professionele uitstraling maar ook een veilige werkomgeving.

Deelverhuur vanaf circa 306 m². Deze mogelijkheid maakt deze kantoorruimte flexibel en aanpasbaar aan de specifieke behoeften van diverse bedrijven. Of je nu een groeiend bedrijf bent dat op zoek is naar een uitbreidbare ruimte of een onderneming die op zoek is naar een representatieve kantooromgeving, het Klaverblad kantorencomplex biedt diverse mogelijkheden. Met goede bereikbaarheid via de snelwegen en het openbaar vervoer is deze locatie gunstig gelegen voor ondernemingen die actief zijn in de regio Rotterdam en verder.

Klaverblad III:
 • Begane grond (nr. 65): circa 316 m² BVO / 287 m² VVO
  Energielabel D
 • Eerste verdieping (nr. 67): circa 316 m² BVO / 277 m² VVO
  Energielabel D
Klaverblad IV:
 • Eerste verdieping (nr. 75): circa 306 m² BVO / 264 m² VVO
  Energielabel C
 • Tweede verdieping (nr. 77): circa 306 m² BVO / 264 m² VVO
  Energielabel C

Opleveringsniveau
De kantoorruimtes worden opgeleverd in de huidige staat.

Datum van oplevering
Per direct. Een korte huurperiode vanaf 6 maanden is bespreekbaar.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Zuideinde 65-77 in Barendrecht?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Zuideinde 65-77
2991 LJ Barendrecht
NL
Spring naar toolbar