Te huur: Kantoor Wethouder Beversstraat 185 Enschede

Huurbaar vanaf € 129,-

Kenmerken van Kantoor Wethouder Beversstraat 185 Enschede

Oppervlakte

Totaal 1000 ㎡
Kantoor 1000 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 250 ㎡
Kantoor 250 ㎡

Omschrijving

Te huur! Co- working spaces concept vanaf 250 m²

In een omgeving waar werken, ontspannen en genieten moeiteloos samengaan. Van werkplek tot volledig ingerichte kantoorverdieping, een informele vergaderplek of een hightech boardroom. Alles is mogelijk en volledig flexibel.

Indeling
Het betreft een gehele verdiepingsvloer welke te huren is vanaf 250 m² tot 1.000 m². Graag bekijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn en welke optie het beste bij u past. Daarnaast is in overleg met de verhuurder mogelijk om te kijken welk opleverniveau u wenst.

Onderstaande huurprijs zal gebaseerd zijn op een opleveringsniveau in huidige staat, dit betreft casco/kaal. Daarnaast is het mogelijk om met verhuurder een voorfinanciering af te spreken welke wordt afgeschreven over de gehele huurperiode zonder rente.

Huurprijs
Huurprijs per m² per jaar excl. toeslag algemeen excl. BTW € 129,-

Servicekosten
Servicekosten per m² per jaar excl. BTW € 27,50

Voorzieningen
Daarnaast biedt de verhuurder nog een aantal extra diensten aan waar huurders gebruik van kunnen maken, deze worden onderstaand omschreven.

MySpace
U kunt direct aan de slag in uw eigen stijlvol ingerichte kantoor, hierbij zal sprake zijn van een toeslag op de huurprijs. Standaard is hierin bij inbegrepen print faciliteiten, gratis koffie/thee en water en flexwerken op alle MyOffice locaties.

MyMeeting
Daarnaast is het een mogelijkheid om gebruik te maken van exclusieve vergaderruimtes voor vergaderingen, trainingen, evenementen, presentaties en voor alle overige activiteiten waarbij u een ruimte voor 10 tot 75 personen nodig heeft.

MyCanteen
Brasserie MyCanteen is elke dag van 08:00 – 17.00 uur geopend. Hier kunt u onder andere terecht voor een sterke espresso, een heerlijke cappuccino of een versbereide lunch. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden voor diners, borrels of meeting lunches.

Locatie
Het pand is gelegen op een toplocatie aan de Zuiderval, het nieuwe centrum van de zakelijke markt in Enschede. De Zuiderval kenmerkt zich door haar kantoren met een hoogwaardige uitstraling. Enkele bedrijven die zich reeds gevestigd hebben zijn o.a. Van der Valk Hotels, Rabobank hoofdkantoor, Mazars | Enschede (voorheen Ten Kate Huizinga) en Tui Nederland.

Bereikbaarheid
Vanaf de Wethouder Beversstraat bent u binnen enkele minuten in het centrum van Enschede en de op- en afritten van de Rijksweg A35/A1. Ook is er een hoogwaardige busverbinding tussen de Zuiderval, het centrum en het trein – en busstation.

Parkeergelegenheid
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid.

Bestemmingsplan
Het object valt onder bestemmingsplan “Hogeland zuid, Varvik en Diekman” met als enkelbestemming ‘Gemengd – 3’en met funtieaanduiding ‘kantoor’.
Hogeland-Zuid, Varvik en Diekman, bestemming Gemengd -3.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van 1,5 maand huur.

Omzetbelasting
De huurprijs is belast met 21% BTW. Bent u niet BTW plichtig? Ook geen probleem, vraag naar de voorwaarden.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

JB Vastgoed Advies
Contactpersoon: de heer J.V.B. Zwart RT
Tel: 074 – 205 10 18

Deze informatie is van algemene aard. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 074-205 10 18
Mobiel: 06- 25 38 58 34
Meer info

Adres

Wethouder Beversstraat 185
7543 BK Enschede
Nederland
Spring naar toolbar