Te huur: Kantoor Westplein 55, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 58000,-

Kenmerken van Kantoor Westplein 55, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 201 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoorruimte in Rotterdam

Bent u op zoek naar een moderne kantoorruimte? Dan is Westplein 55 in Rotterdam de perfecte locatie voor uw bedrijf. Gelegen op de eerste verdieping van het Atlantic Huis, biedt deze kantoorruimte een oppervlakte van circa 201 m² en is voorzien van een energielabel A.

Het energielabel A van deze kantoorruimte benadrukt de duurzaamheid en energie-efficiëntie ervan. Dit betekent niet alleen lagere energiekosten, maar ook een positieve bijdrage aan het milieu. Uw bedrijf kan hierdoor profiteren van een comfortabele werkomgeving en tegelijkertijd bijdragen aan een groenere toekomst.

Ligging en bereikbaarheid
De ligging van deze kantoorruimte is ideaal. Deze kantoorruimte maakt deel uit van het Rijksmonument Atlantic Huis en heeft de kenmerkende Art Déco Stijl. Het Atlantic Huis bevindt zich nabij de idyllische veerhaven en stamt uit 1930 en is ontworpen door Architect P.G. Buskens.

Het Scheepvaartkwartier is bij uitstek de mooiste locatie van Rotterdam, vanwege zijn maritieme en ruim opgezette karakter, prachtige ligging aan de Maas en de klassieke uitstraling van de gebouwen. Het Scheepvaartkwartier geldt als een van de meest prominente en attractieve locaties voor de zakelijke dienstverlening.

Wat betreft bereikbaarheid is het Westplein goed verbonden met zowel het openbaar vervoer als de snelwegen. Het centraal station van Rotterdam ligt op korte afstand, en diverse tram- en bushaltes bevinden zich in de buurt. Voor diegenen die met de auto komen, zijn de snelwegen A16 en A20 gemakkelijk bereikbaar, waardoor u vlot naar andere delen van de stad en daarbuiten kunt reizen. Er zijn twee parkeerplaatsen optioneel te huur waarvan 1 in de onderliggende parkeergarage en 1 in de inpandige parkeerinstallatie.

Huurprijs parkeerplaatsen per jaar:                           

  • €2.500,- excl. BTW (inpandig)
  • €2.250,- excl. BTW (liftinstallatie)

Het Westplein 55 combineert de voordelen van een uitstekende locatie, bereikbaarheid en een sfeervolle omgeving om een ideale plek te creëren voor uw bedrijfsuitvoering.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Westplein 55 in Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Westplein 55
3016 BM Rotterdam
Nederland
Spring naar toolbar