Te huur: Kantoor Transistorweg 7N, NIJMEGEN

Huurbaar vanaf € 160,-

Kenmerken van Kantoor Transistorweg 7N, NIJMEGEN

Pandgegevens

Nieuwbouw: Ja
Categorie: Kantoor

Oppervlakte

Totaal 610 ㎡
Kantoor 610 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 610 ㎡
Kantoor 610 ㎡

Omschrijving

NOVIOTECH CAMPUS
Op Noviotech Campus is in het centraal gelegen gebouw De Frontrunner een verdieping van 610 m² te huur. Deze verdieping kan worden ingericht met een laboratorium en/of cleanroom, in combinatie met kantoorruimte. De Frontrunner is de eerste stap in de gebiedsontwikkeling, die Noviotech Campus samen met architectenbureau MVRDV heeft ingezet.

Als Capital of Health & High Tech Innovation huisvest en verbindt Noviotech Campus de koplopers die werken aan een gezondere, slimmere en duurzamere wereld. Dit is de plek waar health en high tech elkaar versterken. Waar het bedrijfsleven wordt gekoppeld aan onderwijs en onderzoek. En van waaruit we een regio-brede community organiseren. Allemaal op een plek die zich ontwikkelt tot een groene en gezonde campus.

DE FRONTRUNNER
In het hart van de campus verrijst in 2024 De Frontrunner. Dit gebouw is de eerste stap in de gebiedsontwikkeling, met een beoogde verdubbeling van het gebouwoppervlak (naar circa 300.000 m²) en van het aantal werknemers (naar circa 7.000).

De Frontrunner is 2.740 m² BVO groot en bestaat uit 4 bouwlagen. De begane grond (564 m2) en de helft van de eerste verdieping (300 m²) bieden ruimte voor een horeca-en congresruimte, aangevuld met vergaderruimtes. Hiernaast beschikt het gebouw over twee verdiepingen met plek voor laboratoria en/of cleanrooms, in combinatie met kantoorruimte.

De derde verdieping van De Frontrunner is momenteel beschikbaar om te huren. De verdieping wordt casco ter beschikking gesteld en is vrij in te delen. Van de 610 m² oppervlak kan 50% worden ingericht voor een laboratorium en/of cleanroom. De overige verdiepingen worden gebruikt door andere health-en high tech-bedrijven, met op de begane grond en eerste verdieping een aantal centrale faciliteiten en ontmoetingsruimtes, zoals een restaurant-café, congresruimte en vergaderruimtes.

VOORDELEN VAN VESTIGING IN DE FRONTRUNNER OP NOVIOTECH CAMPUS
– Vestiging te midden van de innovatie-koplopers in Health en High Tech.
– Volop samenwerking met onderzoeks-en onderwijsinstellingen.
– Goede bereikbaarheid: vlakbij de uitvalswegen en met een eigen treinstation.
– Gevestigd aan de te ontwikkelen groene as, met aandacht voor biodiversiteit en vitaliteit.
– Vlakbij gedeelde campusfaciliteiten.
– De mogelijkheid om de verdieping naar eigen wens in te delen.
– De ruimtes zijn voorbereid op laboratoria en cleanrooms.
– Plannen voor nog meer groen en het toevoegen van woningen in Winkelsteeg.

DUURZAAMHEID
De Frontrunner wordt ontwikkeld met zoveel mogelijk circulaire en biobased materialen. Het streven is om het gebouw vrijwel volledig circulair te maken. De gevelbekleding van het gebouw zal bestaan uit het biobased materiaal Resystaen levend groen. In het levend groen worden meer dan 60 nestkasten voor diverse soorten vogels aangebracht.

Het gebouw heeft een A++++ energielabel, waarbij bijna alle benodigde energie voor het gebouw wordt opgewekt middels circa 250 zonnepanelen op het dak. Het regenwater van het dak wordt opgeslagen in een buffervat onder de grond en wordt gebruikt om de groengevels van water te voorzien.

INDELING
De derde verdieping is momenteel beschikbaar om te huren. De verdieping wordt casco ter beschikking gesteld, waarbij deze is in te delen naar jouw wensen en behoefte. De verdieping heeft een oppervlakte van 610 m², waarvan 50% kan worden omgebouwd naar een laboratorium en/of cleanroom. De trappenhuizen zijn bereikbaar voor alle gebruikers van De Frontrunner. Er is toegangscontrole aangebracht op de deuren van de trappenhuizen naar de verschillende ruimtes.

FOCUS OP HEALTH & HIGH TECH
De bedrijven op Noviotech Campus zijn actief in Health en/of High Tech. Meer specifiek houden zij zich bezig met Semiconductors, Radio Frequency, Chip Integration, Biotechnology, Digital Health en Medical Technology. Daarnaast zien we groeikansen op de thema’s Data Science, Smart Materials en Photonics. Zij ondersteunen deze bedrijven onder andere met Equipment & Facilities, Labs & Cleanrooms en Work Spaces.

PLANNEN VOOR GROEI EN ONTWIKKELING
Momenteel zijn alle ruimtes op de campus verhuurd. De bestaande bedrijven willen echter doorgroeien, en er zijn diverse bedrijven die graag naar de campus verhuizen. Om die reden heeft Noviotech Campus een ambitieus groeiplan in ontwikkeling, dat vanaf dit jaar geïmplementeerd wordt. Het complete plan omvat een groei van 150.000 m² BVO. Dit is een verdubbeling ten opzichte van het huidige aantal vierkante meters.

BEREIKBAARHEID
Noviotech Campus is gelegen in Nijmegen. Gesitueerd in het oosten van Nederland en dichtbij nationale en internationale luchthavens.
Met een eigen treinstation en gelegen vlakbij de uitvalswegen van Nijmegen, is Noviotech Campus uitstekend bereikbaar. De campus is onderdeel van Winkelsteeg: een gebied van 200 hectare dat de komende 20 jaar wordt doorontwikkeld tot een aantrekkelijk onderdeel van de stad, met een combinatie van wonen, werken, recreëren en winkelen. Onze 25 hectare grote campus is hier een integraal onderdeel van.

EEN BRUISENDE COMMUNITY
Noviotech Campus wordt een levendige plek, waar voor alle bedrijven op de campus en hun werknemers veel activiteiten worden georganiseerd. Deze activiteiten maken onderdeel uit van ons Community Programma.

De drie hoofdlijnen hierin zijn:
1) Evenementen & Ontmoeten
2) Kennis en Ontwikkeling
3) Service & Experience.

OPPERVLAKTE
De Frontrunner is 2.740 m² BVO. en bestaat uit 4 bouwlagen. De begane grond en de helft van de eerste verdieping bieden ruimte voor een horeca-en congresruimte, aangevuld met vergaderruimtes.

Op dit moment is voor de verhuur 610 m² VVO beschikbaar, gelegen op de 3e etage bestaande uit 305 m² VVO. labruimte en 305 m² VVO kantoorruimte.

Het definitief te huren metrage wordt bij oplevering vastgesteld conform NEN 2580 meetcertificaat voor verhuurbare oppervlakten.

OPLEVERINGSNIVEAU
Omdat de Frontrunner een volledig nieuw te realiseren gebouw is, wordt deze casco+ opgeleverd aan de huurders, afhankelijk van de behoefte zijn de voorzieningen opgenomen in de ontwikkeling. Op de verdiepingen is 50% van het vloeroppervlak vrij in te delen als laboratorium of cleanroom. De installaties (waaronder luchtbehandelingskasten) zijn hierop voorbereid en hebben voldoende vermogen om de vrije indeling per verdieping te faciliteren.

Iedere verdieping heeft een eigen toiletgroep en de mogelijkheid voor een pantry. De verdieping (voorbij de kern) wordt casco beschikbaar gesteld. Concreet houdt dit in dat de wanden behangklaar zijn en de vloeren stoffeerklaar. Er is een systeemplafond aangebracht met voldoende ruimte voor installaties boven het plafond. Op de zonbelastegevels (oost, zuid en west) zijn buitenscreens aangebracht. De vloeren hebben een draagkracht van 750kg/m2. Iedere verdieping is vrij in te delen door de huurder middels scheidingswanden.

Voor de laboratoria en/of cleanrooms zijn de basisvoorzieningen aangebracht in de installatieruimte op het dak. De installaties zijn via de schachten in de kernen naar de verdieping gebracht, zodat het voor de aansluitingen niet nodig is om door de brandwerende wanden te gaan. Deze voorbereiding is voor de primaire installaties uitgevoerd. Vanaf de verdieping dient de huurder zelf de installaties aan te leggen naar de benodigde positie.

Voor de basisinstallatie is bij de ruimtes voor laboratoria en/of cleanroom rekening gehouden met:
– 6-voudige ventilatie.
– Lichte onderdruk.
– Temperatuur 21 ?+/-2.
– Relatieve vochtigheid 30-70%.
– Uitgangspunt warmte last 75 W/m3.
– Toepassen van inductie-units voor aanvullende warmte-/koellast.
– Voorbereid op Lab ML 1 / ML 2.

De afwerking en inrichting van de verdieping is voor rekening van de huurder. Bij interesse kunnen we de uitgebreide bouwkundige en installatietechnische specificaties toezenden. Ook kunnen we ondersteunen bij het maken van het interieurontwerp, installatietechnische ontwerp en de realisatie van het inbouwpakket.

HUURPRIJS
Labruimte en/of cleanroom: € 265,– per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.
Kantoorruimte: € 160,– per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

PARKEREN
Parkeren wordt gerealiseerd naast het huidig parkeerterrein op het maaiveld. Parkeerplaatsen zijn te huur in overleg met verhuurder.

SERVICEKOSTEN
Voorschot: € 36,99 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Energie en water worden tegen kostprijs doorbelast.

De volgende leveringen en diensten worden door de verhuurder verzorgd en vallen onder de servicekosten:
– Bemande receptie met horeca;
– Schoonmaak algemene ruimtes;
– Glasbewassing;
– Centraal inbraaksysteem en brandalarm;
– ICT middelen zoals glasvezel, netwerk en printmogelijkheden op de 1everdieping;
– Centraal afvalsysteem;
– Parkmanagement en terreinonderhoud;
– Community management zoals congressen, marketing, seminars en bijeenkomsten om samenwerking tussen bedrijven te stimuleren en een gemeenschap te ontwikkelen.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURBETALING
De huur wordt per kwartaal vooruitbetaald.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

HUURPERIODE
In overleg.

BESCHIKBAAR
De Frontrunner wordt gerealiseerd in 2023, waarbij oplevering uiterlijk verwacht wordt in het derde kwartaal van 2024. De ruimte is in het derde kwartaal van 2024 beschikbaar.

HUUROVEREENKOMST
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015, met aanvullende bepalingen van verhuurder.

BANKGARANTIE
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over een energielabel A++++ label.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 026-3638494
Meer info

Adres

Transistorweg 7N
6534AT NIJMEGEN
Nederland
Spring naar toolbar