Te huur: Kantoor Tiendweg 32, Naaldwijk

Huurbaar vanaf € 130,-

Kenmerken van Kantoor Tiendweg 32, Naaldwijk

Oppervlakte

Totaal 1266 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoorgebouw in Naaldwijk

Het kantoorgebouw De Poort van Naaldwijk is gelegen naast het Carlton Hotel. Het grootschalige kantorencomplex bevindt zich op een opvallende locatie aan de Tiendweg 32 in Naaldwijk. De totale oppervlakte van 1266 m² is verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. Met een bedrijfsrestaurant op de tweede verdieping en liften naar alle niveaus, biedt dit kantoor flexibiliteit en comfort voor uw bedrijf. Dit kantoor heeft energielabel C.

De Indeling van de totale oppervlakte van 1.266 m² is als volgt:

  • begane grond circa 444 m²
  • eerste verdieping circa 415 m²
  • tweede verdieping circa 406 m²
Omgeving en bereikbaarheid

De ligging van De Poort van Naaldwijk is niet alleen opvallend, maar ook zeer strategisch. U vindt uzelf omgeven door het beste dat Naaldwijk te bieden heeft. Het kantoor aan de Tiendweg 32 in Naaldwijk is gunstig gelegen voor zowel zakelijke afspraken als ontspanning.

De bereikbaarheid van dit kantoorgebouw is uitstekend. Met nabijgelegen snelwegen en openbaar vervoer op loopafstand, kunt u moeiteloos uw bestemming bereiken. Uw klanten, partners en medewerkers zullen de toegankelijkheid van deze locatie zeker waarderen. Dit biedt uw bedrijf een strategisch voordeel in de regio.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over de Tiendweg 32 in Naaldwijk?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie.  Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Tiendweg 32
2671 SB Naaldwijk
NL
Spring naar toolbar