Te huur: Kantoor Tiendweg 30, Naaldwijk

Huurbaar vanaf € 125,-

Kenmerken van Kantoor Tiendweg 30, Naaldwijk

Oppervlakte

Totaal 654 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoorruimte in Naaldwijk

Het kantoorgebouw De Poort van Naaldwijk is gelegen naast het Carlton Hotel. Het grootschalige kantorencomplex bevindt zich op een opvallende locatie. Deze kantoorruimte aan de Tiendweg 30 in Naaldwijk biedt niet alleen een professionele werkomgeving, maar ook toegang tot een aantrekkelijke omgeving en uitstekende bereikbaarheid. Het betreft diverse afzonderlijk huurbare kantoorunits.

  • unit F circa 170 m² op de begane grond (Energielabel B)
  • unit B circa 149 m² op de eerste verdieping (Energielabel B)
  • unit E circa 186 m² op de eerste verdieping (Energielabel C)
  • unit C circa 149 m² op de tweede verdieping (Energielabel C)

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur. De volgende voorzieningen zijn aanwezig:

  • lift
  • kabelgoten
  • centrale verwarming
  • systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen
  • eigen toiletgroep en pantry

Datum van oplevering
In overleg. Een flexibele huurtermijn is bespreekbaar. 

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omgeving en bereikbaarheid

In de directe omgeving van deze kantoorruimte vind je een mix van bedrijven, waardoor het een zakelijke en dynamische sfeer ademt. De locatie is ideaal voor bedrijven die willen profiteren van een sterke lokale economie en een goed zakelijk netwerk.

Wat betreft bereikbaarheid is de Tiendweg goed gepositioneerd. Het is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met de auto zijn de belangrijkste snelwegen in de regio, zoals de A20 en de A4, snel te bereiken. Dit maakt de locatie goed toegankelijk voor medewerkers en klanten die met de auto reizen. Voor wie liever met het openbaar vervoer reist, is er een busstation op loopafstand, waardoor het kantoor gemakkelijk bereikbaar is voor mensen die met het openbaar vervoer komen.

Meer weten over de Tiendweg 30 in Naaldwijk?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie.  Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Tiendweg 30
2671 SB Naaldwijk
NL
Spring naar toolbar