Te huur: Kantoor Stadserf 46-48, Schiedam

Huurbaar vanaf € 6665,-

Kenmerken van Kantoor Stadserf 46-48, Schiedam

Oppervlakte

Totaal 403 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoorruimte in Schiedam

De kantoorruimte aan de Stadserf 46-48 in Schiedam is gelegen aan het sfeervolle Stadserf, in het bruisende hart van de stad. Deze kantoorunit bevindt zich op zowel de begane grond als de eerste verdieping, met een royale oppervlakte van circa 403 m². Met energielabel C staat dit gebouw garant voor een efficiënt energieverbruik, waardoor u niet alleen bijdraagt aan een duurzamere toekomst, maar ook kosten bespaart.

Geniet van het inspirerende uitzicht op enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Schiedam, waaronder het Gemeentehuis, Theater aan de Schie en de prachtige St. Liduina Basiliek, terwijl u werkt aan uw zakelijke doelen. Daarnaast bevindt het bureau handhaving van de gemeente Schiedam zich momenteel in dit gebouw, wat zorgt voor een professionele en zakelijke omgeving.

Met in totaal 4 parkeerplaatsen beschikbaar, biedt deze kantoorruimte niet alleen gemakkelijke toegang tot het gebouw, maar ook tot het bruisende centrum van Schiedam. Of u nu lokale klanten ontvangt, vergaderingen organiseert of gewoon wilt genieten van de vele voorzieningen die de stad te bieden heeft, deze locatie biedt het allemaal.

De Stadserf 46-48 in Schiedam is niet zomaar een kantoorruimte; het is een centrum van zakelijk succes en inspiratie. Als u op zoek bent naar een strategisch gelegen, ruime en goed bereikbare zakelijke locatie, dan is deze kantoorruimte precies wat u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Stadserf 46-48 in Schiedam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Stadserf 46-48
3112 DX Schiedam
Nederland
Spring naar toolbar