Te huur: Kantoor Singel 65, Schiedam

Huurbaar vanaf € 170,-

Kenmerken van Kantoor Singel 65, Schiedam

Oppervlakte

Totaal 325 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoorruimte in Schiedam

De kantoorruimte aan de Singel 65 in Schiedam is gelegen aan het sfeervolle Stadserf, in het bruisende hart van de stad. Deze kantoorunit bevindt zich op de begane grond en biedt uitzicht op enkele van de meest kenmerkende bezienswaardigheden van Schiedam, waaronder het Gemeentehuis, Theater aan de Schie en de prachtige St. Liduina Basiliek.

Deze individuele kantoorruimte heeft een royale oppervlakte van circa 325 m² en is beschikbaar voor € 170 per vierkante meter. Het gebouw heeft energielabel D, wat getuigt van aandacht voor energie-efficiëntie. U zult zich omringd voelen door zakelijke bedrijvigheid, aangezien Kaakchirurgie Holland B.V. zich in dezelfde kantoorstrip bevindt. Dit biedt u een inspirerende omgeving om uw zakelijke doelen te bereiken.

De Singel 65 in Schiedam is meer dan een kantoorruimte; het is het centrum van zakelijk succes in Schiedam. Als u op zoek bent naar een strategisch gelegen, ruime en goed bereikbare zakelijke locatie, dan is deze kantoorruimte precies wat u nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken van deze ruimte in Schiedam.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg. Een flexibele huurperiode is bespreekbaar.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Singel 65 in Schiedam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Singel 65
3112 GL Schiedam
NL
Spring naar toolbar