Te huur: Kantoor Sierplein 74-75, Amsterdam

Huurbaar vanaf € 185,-

Kenmerken van Kantoor Sierplein 74-75, Amsterdam

Oppervlakte

Totaal 720 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoorruimte in Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar een kantoorruimte in Amsterdam, is het zeker de moeite waard om ook eens in Amsterdam West te kijken. Hier vindt u namelijk een bruisende en gezellige buurt met volop mogelijkheden voor ondernemers. Eén van de panden die wij aanbieden is gelegen aan het Sierplein 74-75 in Amsterdam West. De ruimte bevindt zich boven de Albert Heijn en kijkt uit over het drukbezochte winkelcentrum Sierplein.

Dit pand biedt een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een centrale locatie met veel potentie. Sierplein 74-75 in Amsterdam ligt namelijk op loopafstand van het World Fashion Centre en Station Lelylaan. Bovendien zijn er talloze tram- en busverbindingen in de buurt, waardoor het pand goed bereikbaar is voor zowel klanten als medewerkers. De ruimte is gelegen boven de Albert Heijn met entree aan de achterzijde Louis Chrispijnstraat.

De indeling van de totale oppervlakte van circa 720 m² is als volgt:

  • begane grond entree circa 12 m²
  • 1e verdieping circa 354 m²
  • 2e verdieping circa 354 m²

Let op: De laatste 6 foto’s zijn impressiefoto’s. Op deze foto’s kunnen er geen rechten worden ontleend. 

Opleveringsniveau

Bij ons heeft u de mogelijkheid om de opleveringsniveau van uw kantoorruimte zelf te bepalen. Zo kunt u kiezen voor een gerenoveerde casco oplevering, of juist voor een turn key oplevering waarbij de ruimte volledig af is. Een gerenoveerde casco oplevering betekent dat de ruimte in goede staat verkeert, maar nog niet volledig afgewerkt is. Zo heeft u zelf de vrijheid om de ruimte naar eigen smaak en inzicht in te richten en af te werken. Dit kan voordelig zijn, omdat u zo kosten bespaart op de huurprijs en tevens de mogelijkheid heeft om uw kantoorruimte volledig naar eigen wens in te richten. In dat geval is het opleveringsniveau als industrieel casco met gerenoveerde afwerkingen, waaronder:

  • een geëgaliseerde cementdekvloer;
  • gesausde wanden;
  • een led-lichtsysteem;
  • een basis mechanische ventilatie;
  • kabelgoten ten behoeve van data, telefonie en bekabeling zonder systeemplafond;
  • een pantry aansluiting op locatie naar keuze;
  • (vernieuwde) toiletgroepen op elke verdieping.

Maar wellicht heeft u geen tijd of geen zin om zelf aan de slag te gaan met de afwerking van uw kantoorruimte. In dat geval kunt u kiezen voor een turn key oplevering. Bij een turn key oplevering is de ruimte volledig af en kunt u direct aan de slag. In overleg met u zal dan wel een andere huurprijs worden afgesproken. 

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Slotervaart Zuid is goed. Zo zijn er verschillende tram- en buslijnen die door de buurt rijden en bent u met de auto binnen enkele minuten op de ring A10. Ook is station Lelylaan vlakbij, waarvandaan u met de trein snel in het centrum van Amsterdam of op Schiphol bent. Slotervaart Zuid is een mooie en rustige buurt met veel groen en water. De buurt is vooral populair onder jonge gezinnen en starters.

Investeer in de toekomst

Het is belangrijk om te benadrukken dat het huren van een kantoorruimte in Amsterdam West een goede investering kan zijn voor de toekomst. In de omgeving van Slotervaart Zuid, gelegen in het stadsdeel Nieuw-West van Amsterdam, is veel te beleven en te ontdekken. De buurt is namelijk volop in ontwikkeling en er worden veel nieuwe projecten gestart om het gebied nog aantrekkelijker te maken voor bewoners en ondernemers. Door nu in te stappen, kunt u profiteren van de groei en ontwikkeling van de buurt in de komende jaren.

Bij het huren van een kantoorruimte aan het Sierplein heeft u dus zelf de keuze in hoeverre u betrokken wilt zijn bij de afwerking van uw kantoorruimte. Uiteraard staan wij als verhuurder graag voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren in de keuze tussen casco en turn key oplevering. Ook staan wij ervoor open om mee te denken over het verduurzamen van de kantoorruimte.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Sierplein 74-75 in Amsterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Sierplein 74-75
1065 LN Amsterdam
NL
Spring naar toolbar