Te huur: Kantoor Scherpdeel 5, Roosendaal

Huurbaar vanaf € 7085,-

Kenmerken van Kantoor Scherpdeel 5, Roosendaal

Oppervlakte

Totaal 1950 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoor en bedrijfsruimte in Roosendaal

Deze bedrijfsruimte aan de Scherpdeel 5 in Roosendaal biedt een uitstekende zakelijke locatie met veel mogelijkheden. Het complex bestaat uit twee ruime bedrijfshallen, elk voorzien van eigen kantoorfaciliteiten. Voorheen werd dit gebouw gebruikt door Bruijnzeel Vloeren, wat het tot een geschikte plek maakt voor uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. Met grote namen als Sensus, ASK Romein, Canon, DHL en Danzas in de nabije omgeving, bevindt u zich in een zakendistrict met aanzienlijke bedrijvigheid.

De indeling van de totale oppervlakte van circa 1.950 m² is als volgt:

  • begane grond circa 1.610 m²
  • eerste verdieping circa 340 m²
Begane grond

De totale beschikbare ruimte van ongeveer 1950 m² is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Op de begane grond vindt u twee aangrenzende hallen, elk met overheaddeuren en een gedeelte kantoorruimte. Deze hallen zijn niet los te koppelen. De eerste hal beslaat circa 920 m², terwijl de tweede hal ongeveer 345 m² beslaat. De kantoorruimte op de begane grond bedraagt ongeveer 345 m².

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping is er nog een kantoorruimte van zo’n 340 m².

Flexibiliteit in verhuuropties is beschikbaar, inclusief de mogelijkheid van deelverhuur. Zo is er de optie om hal 2 en hal 3 samen te huren, inclusief 150 m² kantoorruimte, voor € 69.675 per jaar exclusief BTW en servicekosten. De prijs voor de hal bedraagt € 45 per vierkante meter, terwijl voor de kantoorruimte € 85 per vierkante meter exclusief BTW en servicekosten wordt gerekend. Een uitstekende kans om uw bedrijf te vestigen in deze veelzijdige zakelijke ruimte.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Scherpdeel 5 in Roosendaal?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Scherpdeel 5
4703 RH Roosendaal
NL
Spring naar toolbar