Te koop: Kantoor Moutlaan 0 ong Enschede

Prijs: € 615000,-

Kenmerken van Kantoor Moutlaan 0 ong Enschede

Oppervlakte

Totaal 1035 ㎡
Kantoor 1035 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 207 ㎡
Kantoor 207 ㎡

Omschrijving

Schittende moderne kantoorvilla’s te koop op een zeker net zo schitterende locatie op Roombeek te Enschede!

Algemeen
Na de verkoop van twee succesvolle nieuwbouw projecten van Linc offices starten we ook met de verkoop in Enschede. Op een prachtig kavel in de geliefde wijk Roombeek zijn 5 kantoorvilla’s van elke ca. 207 m² ontwikkeld ten behoeve van de verkoop. Een kleine greep van de kenmerken van het unieke project zijn: A++++ label, hoog architectonisch ontwerp, half open dakterras!, volledig turn-key opleveringsniveau (alleen plaatsen van evt. tussenwanden en je bent klaar om aan het werk te gaan), verdeeld in drie bouwlagen waardoor multifunctioneel gebruik mogelijk is, een kantoor in eigendom maar niet gelijk de lasten van een kolosaal object, eigen parkeerplaatsen, voorzien van twee keukens en twee toiletten, patchkast met internet bekabeling etc. etc. De nieuwe kantoorvilla is zeer duurzaam (gasloos en hoge isolatiewaarden) gebouwd en hierdoor zijn uw energiekosten laag. Door de vele en hoge raampartijen heeft de villa een prettige werkklimaat.

Locatie en bereikbaarheid
De objecten zijn gunstig gelegen in de wijk Roombeek en is zeer goed bereikbaar met auto, fiets of openbaar vervoer. De kantoorvilla beschikt over een parkeerterrein met 4 eigen parkeerplaatsen per object met diverse elektrische laadpunten en gezamenlijke fietsenberging. Op ca. 10 minuten rijden zijn meerdere op- en afritten van snelwegen gelegen en het NS station van Enschede is op ca. 5 minuten fietsafstand gelegen. De omgeving leent zich uitstekend voor een korte wandeling in de pauzes. Kortom een ideale werkplek voor u, uw personeel en waar u uw klanten goed kunt ontvangen.

Indeling
U komt binnen via de ruime entree. Centraal in de ruimte bevindt zich de pantry met sanitaire ruimte en trap opgang naar de verdieping. De eerste verdieping is identiek ten opzichte van de begane grond. De tweede verdieping is voorzien van een ruim half open dakterras gelegen op het zuid oosten met prachtig uitzicht. De kantoren zijn zo ontworpen dat iedere koper een eigen indeling kan kiezen, van een open ruimte zonder tussenwanden tot een kantoor met meerdere individuele werkplekken. We komen graag in gesprek om mee te denken over een goede indeling voor uw ruimtebehoefte!

Vloeroppervlak
Begane grond: ca. 77 m² (ca. 5,9 m. x 13,3 m.)
1e verdieping: ca. 77 m² (ca. 5,9 m. x 13,3 m.)
2e verdieping: ca. 53 m² (ca. 5,9 m. x 8,9 m.)
Dakterras: ca. 20 m² (ca. 5,9 m. x 4,4 m.)
Totaal: ca. 207 m²

Zie de plattegronden bij de foto’s, hierin zijn 16 werkplekken ingetekend bij een gemiddelde opzet van kantoorruimte. Afwijken is uiteraard mogelijk!

De oppervlakten zijn gemeten door de makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Koopprijzen
Kantoor 1 hoekunit: € 625.000,- v.o.n. (excl. BTW) onder optie
Kantoor 2 tussenunit: € 615.000,- v.o.n. (excl. BTW) beschikbaar
Kantoor 3 tussenunit: € 615.000,- v.o.n. (excl. BTW) onder optie
Kantoor 4 tussenunit: € 625.000,- v.o.n. (excl. BTW) onder optie
Kantoor 5 hoekunit: € 625.000,- v.o.n. (excl. BTW) verkocht

Nutsvoorzieningen en techniek
De objecten zullen worden aangesloten op het warmtenet (stadsverwarming) van de gemeente Enschede deze zal gekoppeld worden aan vloerwarming op elke bouwlaag.
Koeling zal worden verzorgt middels 2 airco-units per bouwlaag waarbij de buitenunit op het dak zal worden geplaatst waar ook de zonnepanelen liggen. Het gehele object zal worden voorzien van luchtverversing middels een mechanische ventilatie met WTW.

Juridisch / Koopaannemingsovereenkomst
De kantoorvilla’s zullen worden verkocht middels een koop- aannemingsovereenkomst waarbij alle afspraken inzake de grond in de koopovereenkomst terug zullen komen en alle afspraken inzake de nieuw te bouwen opstal in de aannemingsovereenkomst. We vertellen u hier graag mee over in een persoonlijk gesprek, bel of mail gerust.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan betreft ”Enschede Noord 2013” met als enkelbestemming ”Bedrijf” en de functie aanduingen ‘kantoor’, ‘dienstverlening’, ‘praktijkruimte’ en ‘parkeergarage’. Voor meer informatie over de bestemming kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Voorzieningen
– Hoge isolatiewaarden;
– Zonnepanelen op het dak;
– Warmte geregeld middels warmte net van gemeente Enschede;
– Airco-units;
– Elektrische laadpalen;
– PVC vloeren;
– Wandafwerking incl. inbouw wand contactdozen en voldoende patch punten met utp-bekabeling;
– Patch kast met data bekabeling;
– Zonnepanelen;
– Veloretti fietsen;
– Pantry op de begane grond met koelkast
– Pantry op de verdieping met koelkast, vaatwasser en combi magnetron
– 3 toiletten met toiletfontein (op de begane grond en eerste verdieping);

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 074-205 10 18
Mobiel: 06- 25 38 58 34
Meer info

Adres

Moutlaan 0ong
7523 MC Enschede
Nederland
Spring naar toolbar