Te huur: Kantoor Korte Hoogstraat 21D, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 2175,-

Kenmerken van Kantoor Korte Hoogstraat 21D, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 120 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoorruimte in Rotterdam

De kantoorunit is gevestigd op een uitstekende locatie aan de Korte Hoogstraat 21D in Rotterdam. U vindt deze kantoorruimte op de eerste verdieping midden in het bruisende hart van Rotterdam, toegankelijk via een eigen ingang in een gedeeld trappenhuis. De ligging is ideaal, met de beroemde Koopgoot op een steenworp afstand en een straat vol met gerenommeerde retailers, waaronder De Hema, Dille & Kamille, Copper Branch, Anne & Max, Forbest en Funkie House.

Omgeving en bereikbaarheid

Wat de omgeving betreft, is deze kantoorruimte omringd door de energie en dynamiek van het centrum van Rotterdam. U bevindt zich op loopafstand van talloze winkels, eetgelegenheden en culturele hotspots. Het openbaar vervoer is uitstekend bereikbaar, met trein- en metrostations in de buurt, waardoor u gemakkelijk verbinding kunt maken met andere delen van de stad en daarbuiten.

Deze locatie biedt u niet alleen een centrale uitvalsbasis voor uw bedrijfsactiviteiten, maar ook een inspirerende omgeving om in te werken. Met het bruisende stadsleven direct voor de deur, kunt u profiteren van de vele voorzieningen en de unieke sfeer die Rotterdam te bieden heeft. Kortom, een kantoorruimte met karakter op een toplocatie in het hart van Rotterdam.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Korte Hoogstraat 21D in Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Korte Hoogstraat 21D
3011 GK Rotterdam
NL
Spring naar toolbar