Te huur: Kantoor Keulenstraat 9 Deventer

Huurbaar vanaf € 399,- per maand

Kenmerken van Kantoor Keulenstraat 9 Deventer

Oppervlakte

Totaal 2224 ㎡
Kantoor 2224 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 20 ㎡
Kantoor 20 ㎡

Omschrijving

Omschrijving
Op een aan de snelweg liggende A1 locatie bieden wij sfeervolle kantoorruimtes aan in verschillende metrages. Deze variëren van vier tot acht persoons kantoorruimtes. De kantoorruimtes maken deel uit van het Campus Offices concept. Dit concept biedt inspirerende en flexibele werk- en ontmoetings-plekken voorzien van allerlei faciliteiten. Gehuurde ruimtes kunnen turn-key worden opgeleverd inclusief alle gewenste meubilair en dividers.

Over Campus Offices
Wij geloven dat de ruimte waarin je opereert de ontwikkeling van jouw organisatie moet stimuleren. Dit doen wij door ruimte en inrichting modulair in te zetten. Wij bieden een kantooromgeving die zich aanpast aan de ontwikkelingen van jouw organisatie. Een omgeving waar naast werk ook ruimte is om te ontmoeten, bewegen, groeien en ontspannen.
Elke Campus Offices-locatie beschikt over kantoorfaciliteiten die jouw werkzaamheden optimaal ondersteunen. Als huurder mag je gebruik maken van de faciliteiten op alle locaties. Je bent dus vrij om in een andere stad te vergaderen, maar je kunt bijvoorbeeld ook op een andere locatie sporten of in het sociale hart werken. Het aanbod verschilt per locatie, en voor alle faciliteiten geldt dat ze bij de prijs zijn inbegrepen.

Locatie
De locatie Campus Hanzepark ligt op het Hanzepark in Deventer. Deze locatie ligt vlakbij de A1 en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer dankzij het busstation voor de deur. Het pand beschikt over een grote parkeerplaats met voldoende ruimte om je auto te parkeren. Tegenover het pand zit de Broodbode, waar je heerlijk kunt lunchen. Langs het pand loopt een mooi wandelpad over de dijk, en ook op dit kantoor is verse bonenkoffie aanwezig om van te genieten tijdens je werkpauze.

Parkeren
We beschikken over een ruim parkeerterrein met circa 62 parkeerplaatsen voor alle ondernemers. De prijs voor een parkeerplaats bedraagt €33,33 per maand.

Opleveringsniveau
De gehuurde ruimte kan turn-key worden opgeleverd inclusief kantoormeubilair. Doordat alle ruimten al van een vloer voorzien zijn, kunnen de kantoorruimtes per direct gebruikt worden. Je kunt jouw kantoor eenvoudig en snel inrichten met het door ons geselecteerde kantoormeubilair. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de inrichting te (laten) verzorgen.

Bij grotere ruimten is het mogelijk jouw kantoor in te richten met geselecteerd kantoormeubilair. Op basis van een door verhuurder ter beschikking gesteld inrichtingsbudget van € 200 per m2 kun je kiezen uit: Voor de inrichting van kantoorkamers kun je kiezen uit meerdere werkplekken (combinatie van bureau en bureaustoel) van basis tot luxe. Wij kunnen dit binnen één werkweek (5 dagen) leveren, waardoor je op zeer korte termijn operationeel kunt zijn.

All-in voorzieningen
– Gas, water en stroom (geen eindafrekening);
– Internet (glasvezel 200/200 verbinding) en WiFi;
– Gebruik vergaderruimtes (basis van fair use policy);
– Schoonmaak (1x per week);
– Schilderen naar keuze mogelijk;
– Flexwerken/vergaderen op alle Campus Offices locaties!;
– Gebruik smartphone app / elektronische sloten;
– Onbeperkt koffie en thee;
– Vermelding op de receptie zuil;
– 24/7 toegankelijkheid;
– Bezoekersparkeerplaatsen;
– Postadres;
– KvK inschrijving;
– 1x maand borg.

Huurprijzen
Kantoorruimte: €104,- per m2 per jaar, excl. BTW
Servicekosten: €55,- per m2 per jaar, excl. BTW
Hospitality servicekosten: €39,- per m2 per jaar, excl. BTW
Optioneel: werkplek (bureau en bureaustoel): vanaf €35,- per maand

Begane grond: kantoorruimte ca 30 m2 all-in prijs €449,- per maand.
Eerste verdieping kantoorruimte ca. 550 m2 (geen hospitality!).

Bankgarantie
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Verhuurder hanteert een eigen overzichtelijk model huurovereenkomst c.q. SLA, gebaseerd op het ROZ model voor kantoorruimte.

Waarborgsom
1x maandhuur

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk, thans in overleg met verhuurder

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

JB Vastgoed Advies
Contactpersoon: de heer J.V.B. Zwart RT
074-205 10 18

Deze informatie is van algemene aard. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 074-205 10 18
Mobiel: 06- 25 38 58 34
Meer info

Adres

Keulenstraat 9
7418 ET Deventer
Nederland
Spring naar toolbar