Koop of huur: Kantoor Frombergdwarsstraat 54, ARNHEM

Prijs: € 1500000
Huurbaar vanaf € 140000,- per jaar

Kenmerken van Kantoor Frombergdwarsstraat 54, ARNHEM

Pandgegevens

Nieuwbouw: Ja
Categorie: Kantoor

Oppervlakte

Totaal 1602 ㎡
Kantoor 1602 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 1602 ㎡
Kantoor 1602 ㎡

Omschrijving

Algemeen:
Te koop (of eventueel te huur) bijzondere kantoorruimte op de begane grond en in het souterrain (appartementsrecht) op een steenworpafstand van het stadscentrum en om de hoek van het trein- en busstation Arnhem-Centraal.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Arnhem
Sectie : P
Perceel : 5047 A1

Het appartementsrecht maakt het 1/2 onverdeeld aandeel uit in de gemeenschap, kadastraal bekend gemeente Arnhem, sectie P, nummer 4473 groot 14 are en 50 centiare.

Oppervlakten:
Voor verkoop/verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van ca. 1.602 m² VVO verdeeld over:
Begane grond : 902 m²
Souterrain : 700 m²

Opleverniveau:
In de huidige staat, inclusief de bestaande voorzieningen, zoals vloer-, wand- en plafondafwerking, pantry’s, toiletten en klimaatinstallatie met warmteterugwinning.

Bouwjaar:
1958.

Energielabel:
C.

Locatie:
Het object is gelegen in de wijk Heijenoord/Lombok in de buurt Brouwerijweg e.o. in het westen van Arnhem-Noord. De wijk omvat de buurten Lombok, Brouwerijweg en omgeving (ook wel oud-Heijenoord genoemd) en Heijenoord.

De spoorlijnen Arnhem-Nijmegen en Arnhem-Utrecht en een naastgelegen spoorwegemplacement snijden de wijk doormidden. Heijenoord en Brouwerijweg liggen noordelijk van dit emplacement, Lombok ligt ten zuiden ervan. De brug over het spoor in de Oranjestraat verbindt Lombok met Heijenoord.

Het object is zeer goed bereikbaar met personen- en openbaar vervoer. Arnhem-Noord wordt ontsloten via de N224 (Amsterdamseweg) naar de A12, via de Apeldoornseweg naar de A12 en de A50 en via de Westervoortsedijk naar het Velperbroekcircuit (A12/A348). Via de Rijnbruggen zijn verbindingen naar Arnhem-Zuid, Elst en Nijmegen (N325). Het trein- en busstation Arnhem-Centraal ligt op loopafstand en is via de Oranjestraat lopend binnen 5 minuten bereikbaar.

Parkeren:
De huidige eigenaar huurt 10 parkeerplaatsen aan de overzijde van het object van de gemeente Arnhem. Of deze huurovereenkomst overdraagbaar is, is nog onbekend. Verder zijn er in de directe omgeving openbare parkeerplaatsen en ligt de parkeergarage onder het trein- en busstation Arnhem-Centraal op loopafstand.

Bestemming:
De locatie valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Heijenoord-Het Dorp’ met de bestemming wonen alsmede kantoor.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente Arnhem, dan wel via de website van ruimtelijke plannen.

Bijzonderheden:
Het object maakt onderdeel uit van de Vereniging van Eigenaren Fromberg-flat. De maandelijkse bijdrage valt weg tegen de huuropbrengst van de dakantenne op het complex.

De eigenaar is met de Vereniging van Eigenaars in overleg om ook de bestemming van het object in de splitsingsakte te verruimen van kantoor naar kantoor en wonen.

Er is binnen de Vereniging van Eigenaars overeenstemming om de kelderbox die ‘over’ is van de bewoners van de boven gelegen woningen in te zetten voor een tweede eigen kelderuitgang/vluchtroute waardoor de bestaande erfdienstbaarheid (het bieden van een tweede vluchtroute langs de fietsenkelder ) kan worden opgeheven.

KOOPINFORMATIE
Vraagprijs:
€ 1.500.000,– k.k.

Aanvaarding:
In overleg. Een levering binnen 6 maanden na overeenstemming is het uitgangspunt.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Notaris:
Ter keuze koper.

HUURINFORMATIE
Huurprijs:
€ 140.000,– per jaar, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur en BTW.

Informatie:
DK Makelaars
Postbus 4110
6803 EC Arnhem
026 – 363 84 94
info@dkmakelaars.nl
www.dkmakelaars.nl

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 026-3638494
Meer info

Adres

Frombergdwarsstraat 54
6814DZ ARNHEM
Nederland
Spring naar toolbar