Koop of huur: Kantoor De West 0 ong Dronten

Prijs: € 1
Huurbaar vanaf € 1,-

Kenmerken van Kantoor De West 0 ong Dronten

Pandgegevens

Nieuwbouw: Ja
Categorie: Kantoor

Oppervlakte

Totaal 750 ㎡
Kantoor 750 ㎡

Omschrijving

In Dronten staat de bouw van vijf bijzondere kantoorvilla’s gepland. De eerste kantoorvilla is al geopend. De kantoorgebouwen komen aan de rand van de stad in een groene, exclusieve omgeving. Bedrijven met administratieve, communicatieve en creatieve functies die zich niet direct in het centrum of op een bedrijventerrein willen vestigen, maar wel op een goed bereikbare
locatie, kunnen hier op een uitstekende locatie terecht.

De kavels van de villa’s hebben een oppervlakte van circa 1.000 m2. De omvang van de villa’s zelf bedraagt ca. 750 m2 die is verdeeld over twee of drie bouwlagen. Alle villa’s krijgen hun eigen gezicht, voor potentiële huurders en kopers nu nog de kans om mee te denken! Alle villa’s hebben een oprijlaan met parkeerplaatsen aan de achterzijde.

Dronten is in het land zeer centraal gelegen en staat bekend als een groene, waterrijke en ambitieuze gemeente. De stad ligt aan de randmeren en steden als Zwolle, Harderwijk en Almere zijn binnen een half uur per auto te bereiken. Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Heerenveen liggen op circa 45 minuten afstand.

Dronten is vanaf de Randstad en vanaf het Noorden met de Hanzelijn per spoor bereikbaar. Tegelijkertijd wordt de bereikbaarheid aanzienlijk verbeterd door de aanleg van de N23, met een directe aansluiting op de A6 en de A50/A28.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 088 3 180 180
Meer info

Adres

De West 0ong
8251 ST Dronten
Nederland
Spring naar toolbar