Te huur: Kantoor Columbusweg 8 Venlo

Huurbaar vanaf € 88,-

Kenmerken van Kantoor Columbusweg 8 Venlo

Oppervlakte

Totaal 491 ㎡
Kantoor 491 ㎡

Omschrijving

Beschikbaar voor verhuur. Kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping aan de Columbusweg 8 te Venlo.

Locatie:
Het pand is gesitueerd aan de Columbusweg 8 te Venlo op het bedrijventerrein “Trade Port West”. “Trade Port West” ligt in het wigvormige gebied dat wordt begrensd door de Sevenumseweg en de spoorlijn Venlo-Eindhoven. De A67 doorsnijdt het bedrijventerrein en op- en afritten ontsluiten het terrein ter hoogte van de kruising van de A67 met de Sevenumseweg. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd: Geodis CL, KLG Europe, UPS en Office Depot.

Bereikbaarheid:
Het object is in de directe nabijheid gelegen van de autosnelweg A-67 van Venlo naar Eindhoven en met een goede verbinding met de A-73 en derhalve uitstekend bereikbaar. In de nabije omgeving is een bushalte op loopafstand gesitueerd. Hierdoor is het object zowel met de auto als met openbaar vervoer uitstekend te bereiken.

Object:
Het bedrijfspand is in 2005 gerealiseerd en bestaat momenteel uit een semi-vrijstaand kantoorgebouw met daarachter een bedrijfshal met een aantal inpandige kantoren en geheel omheind buitenterrein met ruim voldoende parkeerplaatsen.

Het bestaande semi-vrijstaand kantoorgebouw bestaat uit 2 lagen met een totaal oppervlak van circa 987 m² aan kantoorruimten.  Namens verhuurder mogen wij de gehele eerste verdieping aanbieden. Het buitenterrein is geheel omheind, voorzien van verlichting en wordt ontsloten middels een schuifpoort.

Oppervlakten:
Kantoorruimte
Eerste verdieping : circa 491 m²

Voorzieningen:
Het object beschikt momenteel onder andere over de navolgende voorzieningen:

– systeemplafond voorzien van TL-inbouwarmaturen;
– wandkabelgoten;
– per kantoor regelbare airconditioning;
– elektrische zonwering;
– geavanceerd beveiligingssysteem;
– vloerbelasting 500 kg./m²;
– pantry;
– gescheiden toiletgroepen;
– brandslanghaspels;
– poederblussers.

Bijzonderheden:
Verhuurder zal op korte termijn starten met een verbouwing/upgrade van de begane grond. In overleg met huurder biedt verhuurder de mogelijkheid om eerste verdieping ook mee te nemen. Deze verbouwing zal in de huurprijs verdisconteerd worden. Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden.

Bestemmingsplan:
Het vigerend bestemmingsplan is: “Trade Port west-oost” met de enkelbestemming “Bedrijventerrein” en de functieaanduidingen “bedrijf tot en met categorie 1 uitgesloten”, “bedrijf tot en met categorie 4” en “specifieke vorm van bedrijventerrein transport en logistiek”.

Huurgegevens:
Huurprijs in huidige staat: vanaf € 88,- p/m² per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW;
Huurtermijn: in overleg, voorkeur verhuurder gaat uit naar 5 + 5 jaar
Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur.
Huurbetaling: per drie maanden vooruit te voldoen.
Opzegtermijn: 12 maanden.
Huurcontract: als uitgangspunt voor de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, wordt het model gebruikt zoals opgemaakt door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), februari 2015.
Indexering: jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
BTW: indien huurder niet aan het ”90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

E-mail: info@vetebe.nl
Telefoon: 077 32 62 600
Meer info

Adres

Columbusweg 8
5928 LC Venlo
Nederland
Spring naar toolbar