Te huur: Kantoor Boeing Avenue 275, Schiphol-Rijk

Huurbaar vanaf € 130,-

Kenmerken van Kantoor Boeing Avenue 275, Schiphol-Rijk

Oppervlakte

Totaal 2658 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoorruimte in Schiphol-Rijk

Aan de Boeing Avenue 275 in Schiphol-Rijk bevindt zich het kantoorgebouw Scorpio, een modern en multifunctioneel kantoorgebouw. Het gebouw is gelegen in het midden van een parkachtige omgeving in Schiphol-Rijk. Deze locatie biedt een inspirerende omgeving om te werken en te ondernemen, met een grote entree en royale kantoorruimtes.

Het totale complex omvat circa 6.300 m², waarvan circa 2.658 m² beschikbaar is. De tweede verdieping bevat een luxe, eigen entree op de begane grond. Het gebouw heeft energielabel D.

De indeling van de totale oppervlakte van circa 2.658 m² is volgt:

 • begane grond circa 69 m² 
 • eerste verdieping circa 513 m² 
 • tweede verdieping circa 1.279 m² (met eigen entree op de begane grond)
 • derde verdieping circa 780 m² 
 • kelder circa 17 m² 

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur. De volgende voorzieningen zijn aanwezig:

 • zeer representatieve eigen entree
 • intercominstallatie
 • lift
 • topkoeling
 • te openen ramen
 • vloerbedekking

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting en bijzonderheden

Omzetbelasting
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen, zal een opslag op de huur worden berekend.

Bijzonderheden
Met de medehuurder van het gebouw Renault Nederland kunnen in overleg aanvullende afspraken worden gemaakt over de verzorging van facilitaire diensten en het medegebruik van het bedrijfsrestaurant middels een service level agreement (SLA). De kantoorruimte wordt aangeboden onder het voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Meer weten over Boeing Avenue 275 in Schiphol-Rijk?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Boeing Avenue 275
1119 PD Schiphol-Rijk
NL
Spring naar toolbar