Te huur: Kantoor Baron van Nagellstraat 140-142, Barneveld

Huurbaar vanaf € 95,-

Kenmerken van Kantoor Baron van Nagellstraat 140-142, Barneveld

Oppervlakte

Totaal 3165 ㎡

Omschrijving

Te huur kantoorruimte in Barneveld

Het kantoorgebouw “De Baronie” is een opvallend herkenningspunt in de regio Barneveld. Het indrukwekkende pand aan de Baron van Nagellstraat 140-142 in Barneveld beschikt over een statige hoofdentree, die het symmetrische middelpunt vormt van dit dynamische gebouw. De kantoorruimtes bevinden zich aan beide zijden van deze hoofdentree, waar u bij aankomst verwelkomd wordt door een receptie.

Dit kantoorgebouw wordt zo compleet mogelijk opgeleverd, met voorzieningen zoals scheidingswanden (eventuele aanpassingen zijn bespreekbaar), systeemplafonds met verlichting, een liftinstallatie, luchtbehandeling met topkoeling, verwarming via radiatoren, pantry’s met koelkast en vaatwasser, en zonwering aan de buitenzijde. Deze eigenschappen creëren een aangename en professionele werkomgeving voor u en uw medewerkers.

De indeling van de totale oppervlakte van circa 3165 m² in VVO is als volgt:

  • parkeerkelder circa 418 m² 
  • eerste verdieping circa 858 m² 
  • tweede verdieping circa 959 m² 
  • derde verdieping circa 929 m²

Voor uw medewerkers en bezoekers is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Er zijn 44 parkeerplaatsen op het buitenterrein beschikbaar voor € 350 per parkeerplaats per jaar exclusief BTW, en 38 parkeerplaatsen in de parkeerkelder voor € 500 per parkeerplaats per jaar exclusief BTW.

Kortom, “De Baronie” biedt een uitstekende kantooromgeving met moderne voorzieningen en een strategische locatie in Barneveld. De ruime beschikbare ruimte stelt u in staat om uw kantoor naar wens in te richten en aan te passen aan de eisen van uw bedrijf.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Baron van Nagellstraat 140-142 in Barneveld?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Baron van Nagellstraat 140-142
3771 LL Barneveld
NL
Spring naar toolbar