Te huur: Jan Steenstraat 11, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 250,-

Kenmerken van Jan Steenstraat 11, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 8 ㎡

Omschrijving

Te huur parkeerplaats in Rotterdam

Bent u op zoek naar een veilige en handige parkeeroplossing in Overschie? Wij bieden een ruime garage te huur aan, gelegen aan de Jan Steenstraat 11 in Rotterdam. Deze garage is gunstig gelegen, om de hoek van de bruisende Burgemeester Baumannlaan in Overschie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Locatie: De garage is strategisch gelegen in de nabijheid van de Burgemeester Baumannlaan, een van de meest populaire winkelstraten in Overschie.
  • Veiligheid: De parkeerplaats biedt een veilige opslagplaats voor uw voertuig, beschermd tegen de elementen en ongewenste aandacht.
  • Toegankelijkheid: De Jan Steenstraat 11 biedt gemakkelijke toegang tot verschillende voorzieningen in de buurt en is ideaal voor bewoners of ondernemers in de omgeving.

Deze garage is de perfecte oplossing voor bewoners of ondernemers die behoefte hebben aan betrouwbare parkeergelegenheid in de buurt van de Burgemeester Baumannlaan. De nabijheid van deze populaire winkelstraat en andere voorzieningen maakt deze garage tot een handige keuze.

Omgeving en bereikbaarheid

De Jan Steenstraat 11 in Rotterdam biedt niet alleen een veilige parkeeroplossing, maar profiteert ook van een gunstige ligging met betrekking tot bereikbaarheid en nabijgelegen voorzieningen.

  • Openbaar vervoer: De garage is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met nabijgelegen bushaltes en mogelijkheden voor treinverbindingen in de buurt. Dit maakt het ideaal voor diegenen die gebruik maken van het openbaar vervoer.
  • Winkelstraat Burgemeester Baumannlaan: De nabijheid van de populaire winkelstraat Burgemeester Baumannlaan biedt gemak voor boodschappen, winkelen en andere voorzieningen. DirckIII, VakantieXperts, HEMA en Blokker zijn slechts enkele van de bekende winkels in de buurt.
  • Toegang tot wegen: De strategische ligging zorgt voor gemakkelijke toegang tot belangrijke wegen, waardoor u snel verbinding kunt maken met verschillende delen van Rotterdam en daarbuiten. Dit is ideaal voor zowel lokale bewoners als ondernemers.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek. Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Jan Steenstraat 11 in Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Jan Steenstraat 11
3042 AL Rotterdam
NL
Spring naar toolbar