Te huur: Ien Dalessingel 1-A, tweede verdieping

Huurbaar vanaf € 1375,- per maand

Kenmerken van Ien Dalessingel 1-A, tweede verdieping

Oppervlakte

Totaal 60 ㎡
Kantoor 60 ㎡
Bedrijf 60 ㎡

Huurbaar vanaf

Totaal 60 ㎡
Kantoor 60 ㎡
Bedrijf 60 ㎡

Omschrijving

2e (tevens bovenste) verdieping van 60m2 te huur, inclusief eigen parkeerplek.

Hoogwaardige kantoor/bedrijfruimte, in kleinschalige nieuwbouw, eigentijds en modern. Met grote wederzijdse raampartijen van veel natuurlijk lichtinval. Afmetingen circa 12,40m x 5.00m. Voorzien van comfortabele vloerverwarming en airco, led verlichting, eigen toilet en ingebouwde moderne keuken.

Bedrijventerrein “De Wetering” is gelegen aan de westzijde van Utrecht, pal langs de snelweg A2, nabij diverse woonwijken in Leidsche Rijn. De locatie van deze bedrijfsunits is uniek te noemen. Zeer goed bereikbaar door o.a. de snelweg A2 en de Vleutensebaan, maar ook op 50 meter afstand van en uitzicht op recreatieplas “De Haarrijnse plas” met fraai zandstrand.  Bushalte op minder dan 500 meter, NS Intercitystation op 1500 meter en snelwegafrit op minder dan 500 meter. Circa 100 meter verder is een groot gemeentelijk parkeerterrein met vrij parkeren. Ontspanning en horeca (Beachhouse Key West) op minder dan 500 meter en winkels op 1500 meter.

Reisafstanden per auto naar A2 (2 minuten), Amsterdam (15 minuten) en Utrecht Centrum (10 minuten).

Deze bedrijfsunit is bijzonder hoogwaardig afgebouwd met mooie glazen gevels, gasloos, warmtepomp, vloerverwarming, wtw, airco, led plafond verlichting, pvc visgraad vloer en zonnepanelen. De begane grond en eerste verdieping zijn reeds verhuurd.

INDELING

Begane grond:
Entree, via hal en trap naar bedrijfsruimte op de tweede verdieping, PVC visgraat vloer met vloerverwarming, led verlichting plafond.

2e verdieping:
Vanuit de centrale hal deur naar kantoor/bedrijfsruimte, voorzien van vloerverwarming, glazen gevels van plafond tot aan de grond aan voor en achterzijde. keuken met ingebouwde vaatwasser, close-in boiler en koelkast, airco, led verlichting plafond, visgraad pvc vloer, privé toilet en extra hoog plafond. De begane grond en de eerste etage zijn inmiddels verhuurd.

SERVICEKOSTEN:

Huurprijs is exclusief servicekosten van 230,- euro per maand exclusief BTW. Dit omvat de volgende diensten/onderdelen:
– parkmanagement (o.a. beveiliging)
– 1 eigen parkeerplek
– elektronisch toegangshek bedrijventerrein
– energie en water (vast, o.b.v. fair use)
– glasvezel internet
– glasbewassing buitenzijde

Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@ehr.nl

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Adres

Ien Dalessingel 1a
3543 MD Utrecht
Utrecht Nederland
Spring naar toolbar