Te huur: Horeca Westerdorpsstraat 4, Hoevelaken

Huurbaar vanaf € 1875,-

Kenmerken van Horeca Westerdorpsstraat 4, Hoevelaken

Omschrijving

Te huur horecaruimte in Hoevelaken

Deze charmante horecaruimte aan de Westerdorpsstraat 4 in Hoevelaken biedt een uitstekende gelegenheid voor ondernemers die willen profiteren van een levendige omgeving. Met een oppervlakte die de mogelijkheid biedt voor diverse inrichtingsconcepten, staat deze ruimte klaar om te dienen als het culinaire hart van de buurt. Het betreft een horecaruimte (voormalig café de Acht Stuivers) die is gelegen aan een winkelstrip in het centrum van Hoevelaken. In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels, zoals Albert Heijn, Lidl, Hema, Blokker en Kruidvat. 

De indeling van de totale oppervlakte is als volgt:

  • begane grond circa 60 m² 
  • souterrain / kelder circa 120 m²

Omgeving en bereikbaarheid
Gelegen in het bruisende centrum van Hoevelaken, bevindt deze horecaruimte zich te midden van diverse lokale voorzieningen en winkels. Met een strategische positie dicht bij het hart van de gemeenschap, biedt deze locatie niet alleen culinaire kansen maar ook sociale interactie. Met uitstekende bereikbaarheid en goed bereikbare parkeergelegenheid in de nabije omgeving is deze horecaruimte ideaal voor bezoekers die op zoek zijn naar een heerlijke eetervaring. De Westerdorpsstraat staat bekend om zijn gastvrije ambiance en deze ruimte is een uitstekende aanvulling op de reeds bestaande lokale bedrijvigheid.

De Westerdorpsstraat 4 in Hoevelaken biedt niet alleen een kans voor gastronomische ondernemers maar ook voor diegenen die willen profiteren van de positieve sfeer van deze bloeiende gemeenschap. Met een oppervlakte die zich leent voor een restaurant, eetcafé, of andere horecaconcepten, is deze ruimte een waardevolle aanwinst voor het lokale bedrijfsleven.

Ondernemen in Hoevelaken

De Westerdorpsstraat staat bekend om zijn levendige sfeer en lokale bedrijvigheid. Ondernemers die deze ruimte betrekken, profiteren niet alleen van uitstekende bereikbaarheid maar ook van een directe connectie met de lokale gemeenschap. Met diverse lokale voorzieningen in de nabije omgeving en goede bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer, biedt Westerdorpsstraat 4 een optimale setting voor succesvol ondernemen. Deze locatie is meer dan een bedrijfsadres; het is een kans om te gedijen in het hart van Hoevelaken.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
Per direct

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Westerdorpsstraat 4 in Hoevelaken?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Westerdorpsstraat 4
3871 AX Hoevelaken
NL
Spring naar toolbar