Horeca Rijksweg A13 , Delft

Kenmerken van Horeca Rijksweg A13 , Delft

Oppervlakte

Totaal 156 ㎡

Omschrijving

Te huur horecaruimte in Delft

Bent u op zoek naar een unieke horeca locatie? Dan is de Food Court Rijksweg wellicht iets voor u. De locatie bevindt zich op een opvallende plek langs de Rijksweg A13 in Delft, de drukste snelweg van Nederland. Deze locatie biedt tal van mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een bijzondere plek om hun restaurant of café te vestigen. Het bestemmingsplan staat horeca toe op deze locatie.

Momenteel zijn er nog twee units beschikbaar voor verhuur op de begane grond. De beschikbare units hebben de volgende kenmerken:

  • Unit 3: circa 53 m² op de begane grond, exclusief opslagruimte voor algemene ruimten*. Daarnaast is er circa 13 m² bergruimte op de eerste verdieping beschikbaar. Dit betreft de voormalige unit van Has Doner.
  • Unit 4: circa 80 m² op de begane grond, exclusief opslagruimte voor algemene ruimten*. Ook is er circa 10 m² bergruimte op de eerste verdieping.

*De opslagruimte voor algemene ruimten omvat onder andere toiletten, gangzones, kelderruimten etc.

Meer over foodcourts

Een foodcourt is een locatie waar verschillende ondernemers zich vestigen en hun etenswaren aanbieden aan de consument. Dit kan variëren van fastfood tot lokale specialiteiten en gezonde maaltijden. Het is een concept dat steeds meer mensen aantrekt vanwege de keuze en variëteit aan eten, de gezellige sfeer en de mogelijkheid om samen te komen met vrienden en familie.

De voordelen van een foodcourt
Een foodcourt is een populaire nieuwe trend in de horeca-industrie en biedt veel voordelen voor zowel ondernemers als consumenten. Ondernemers kunnen profiteren van de voetgangersstroom die door het foodcourt loopt en daardoor meer klanten aantrekken. Daarnaast kunnen ondernemers leren van elkaars expertise en ervaring, en daardoor de kwaliteit van hun producten verbeteren. Voor de consument biedt een foodcourt ook veel voordelen. Ten eerste is er een grote variëteit aan eten beschikbaar, waardoor er voor ieder wat wils is. Ten tweede is er meestal een gezellige en levendige sfeer in een foodcourt, waardoor het een populaire locatie is om met vrienden en familie samen te komen.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het huren van winkelruimte aan de Rijksweg A13 in Delft. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  1. Zichtlocatie: De Rijksweg A13 is een drukke snelweg die veel verkeer trekt. Het huren van de horecaruimte aan deze weg betekent dat uw bedrijf zichtbaar zal zijn voor een groot aantal potentiële klanten. Dit kan leiden tot meer verkeer en omzet.
  2. Bereikbaarheid: De Rijksweg A13 is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Dit maakt het gemakkelijk voor klanten en werknemers om naar uw locatie te komen.
  3. Parkeergelegenheid: De horecaruimte aan de Rijksweg A13 in Delft beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor klanten en werknemers. Dit maakt het gemakkelijk voor klanten om de foodcourt te bezoeken en verhoogt de kans op terugkerende klanten.
  4. Omgeving: De Rijksweg A13 is gelegen in een levendig gebied met een tankstation en andere restaurants. Hierdoor is er veel aanloop van klanten en is er een goede potentiële klantenkring.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Rijksweg A13 in Delft?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Rijksweg A13
2629 HA Delft
NL
Spring naar toolbar