Te huur: Horeca Raadhuisplein 82-84, Krimpen aan den IJssel

Huurbaar vanaf € 4845,-

Kenmerken van Horeca Raadhuisplein 82-84, Krimpen aan den IJssel

Oppervlakte

Totaal 323 ㎡

Omschrijving

Te huur winkel en horecaruimte in Krimpen aan den IJssel

Deze veelzijdige winkelruimte of daghoreca is gelegen aan de Raadhuisplein 82-84 in Krimpen aan den IJssel. De locatie bevindt zich deels aan de buitenzijde van het populaire winkelcentrum de Crimpenhof. Wat deze ruimte uniek maakt, is dat het een triple-unit betreft, waardoor het geschikt is voor een pop-upstore met een tijdelijk karakter. Met een totale oppervlakte van circa 323 m² op de begane grond, verdeeld over drie afzonderlijke eenheden (138 m² + 152 m² + 33 m²), biedt dit een ruime en aanpasbare ruimte voor diverse zakelijke doeleinden.

Voorschot Servicekosten en Promotiekosten
De voorschot servicekosten bedragen € 28 per m² en er is een totale promotiebijdrage van € 3.165 per jaar exclusief BTW (nr 82 € 1.390,43 + nr 83 € 609 + nr 84 € 1.165,31), verdeeld over de drie eenheden. Deze kosten zijn transparant en bieden een solide basis voor uw bedrijfsvoering.

Energielabels
Deze ruimte heeft verschillende energielabels: A (nr. 82), E (nr. 83) en A (nr. 84), wat zorgt voor efficiënt energiegebruik.

Topligging voor horeca
De ligging aan de buitenzijde van het winkelcentrum maakt deze ruimte ideaal voor horeca en food-gerelateerde ondernemingen die avondopenstelling wensen. De Crimpenhof is een drukbezocht, overdekt winkelcentrum met ongeveer 70 winkeliers, waaronder bekende ketens zoals Holland & Barrett, Van Haren en Hema. Dit biedt een geweldige gelegenheid om uw bedrijf te vestigen op een locatie met een constant hoog passantenverkeer.

Kortom, de Raadhuisplein 82-84 in Krimpen aan den IJssel biedt een ruime, veelzijdige ruimte op een toplocatie, ideaal voor horeca of retailconcepten. De combinatie van de buitenlocatie en de aanpasbare eenheden maken dit een geweldige kans voor ondernemers.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Raadhuisplein 82-84 in Krimpen aan den IJssel?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Raadhuisplein 82-84
2922 AJ Krimpen aan den IJssel
NL
Spring naar toolbar