Te huur: Horeca Passage Molenpoort 40, NIJMEGEN

Huurbaar vanaf € 60000,- per jaar

Kenmerken van Horeca Passage Molenpoort 40, NIJMEGEN

Pandgegevens

Nieuwbouw: Ja
Categorie: Horeca

Oppervlakte

Totaal 288 ㎡
Kantoor 288 ㎡

Omschrijving

Algemeen:
Deze horeca-/winkelruimte bevindt zich tussen de Burger King en andere horecagelegenheden aan de drukke Molenstraat in het centrum van Nijmegen. Door de grote raampartij aan de voorzijde doet de ruimte licht en ruimtelijk aan. Het object is geschikt voor zowel een invulling als winkel of als horeca (met terrasmogelijkheid).

Oppervlakte en zitplaatsen:
Oppervlakte totaal : ca. 288 m² (VVO)
Verkoopoppervlakte : ca. 213 m²
Zitplaatsen binnen : ca. 80
Zitplaatsen terras : ca. 70

Frontbreedte:
Ca. 30 meter.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat, voorzien van de bestaande voorzieningen.
Het object zal casco worden verhuurd, wat inhoudt dat alle onderhoud, reparatie en vervanging van de aanwezige voorzieningen geheel voor rekening van huurder komt. Aan het einde van de huurovereenkomst dienen zaken goed functionerend, behoudens gebruikelijke slijtage, om niet terug geleverd te worden aan verhuurder.

Inventaris:
Het object wordt aangeboden met het aanwezige inventaris van de vertrekkend huurder. Het inventaris wordt om niet in het gehuurde achtergelaten. Een inventarislijst is bij ons kantoor op te vragen.

Locatie:
Het object is gelegen in het centrum van Nijmegen. De Molenstraat vormt samen met de Broerstraat, de Marikenstraat, de Burchtstraat en het Plein 1944 het kernwinkelgebied van Nijmegen. De Molenstraat ligt in het verlengde van de Broerstraat. In de directe omgeving zijn enkele landelijke winkelketens gevestigd, zoals Zara, Primark, The Sting en Only. Daarnaast zijn er ook veel speciaalzaken gevestigd en horecagelegenheden, waaronder Burger King, Sumo, McDonald’s, Papa John’s en Febo.

Parkeren:
Voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden op het parkeerdek van Molenpoort Nijmegen.

Bestemming:
De locatie valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Nijmegen Centrum – Binnenstad’ met de bestemming ‘Centrum’. De voor deze bestemming aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– cultuur en ontspanning, detailhandel, dienstverlening, kantoren en maatschappelijke voorzieningen;
– bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 of 2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten;
– horecabedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1a, 1b of 2 van de Staat van horeca-activiteiten met bijhorende terrassen.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente Nijmegen, dan wel via de website ruimtelijkeplannen.nl.

Huurprijs:
€ 60.000,– per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Servicekosten:
€ 35,– per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Huurtermijn:
In eerste instantie tot en met 30 juni 2024. Na ommekomst van deze periode zal de huur voor onbepaalde tijd doorlopen met een opzegmogelijkheid door zowel huurder als verhuurder. Dit omdat verhuurder voornemens is De Molenpoort te gaan herontwikkelen.

Informatie/bezichtiging:
DK Makelaars
Oranjesingel 60
6511NX Nijmegen
(024) 203 70 60
dkmakelaars.nl

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 026-3638494
Meer info

Adres

Passage Molenpoort 40
6511HW NIJMEGEN
Nederland
Spring naar toolbar