Horeca Eglantierlaan 181, Apeldoorn

Kenmerken van Horeca Eglantierlaan 181, Apeldoorn

Oppervlakte

Totaal 103 ㎡

Omschrijving

Te huur horeca en winkelruimte in Apeldoorn

Deze winkelruimte, gelegen aan de Eglantierlaan 181 in Apeldoorn, biedt een unieke kans voor ondernemers die willen profiteren van een strategische locatie aan de buitenzijde van winkelcentrum De Eglantier. Met een oppervlakte die voor diverse doeleinden kan worden gebruikt, waaronder horeca, komt hier een wereld aan mogelijkheden tot leven. De nieuwbouwunit, gekenmerkt door een energielabel B, belichaamt eigentijds design en duurzaamheid. Deze locatie, nabij de Jumbo, staat garant voor een constante stroom van passerend publiek en vormt zo de perfecte plek voor het opbouwen van een bloeiende onderneming.

Winkelcentrum De Eglantier heeft onlangs een renovatie ondergaan, waardoor het niet alleen een frissere uitstraling heeft gekregen maar ook meer ruimte biedt voor diverse winkelactiviteiten. De uitstekende bereikbaarheid met zowel eigen als openbaar vervoer maakt het voor zowel klanten als ondernemers een aantrekkelijke bestemming. De bushalte op loopafstand vergemakkelijkt het reizen en draagt bij aan de toegankelijkheid van deze dynamische winkelomgeving. Kortom, een plek waar de potentie van uw onderneming tot bloei kan komen.

Meer lezen over het winkelcentrum De Eglantier? Bekijk hier onze brochure.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Eglantierlaan 181 in Apeldoorn?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Eglantierlaan 181
7329 DN Apeldoorn
NL
Spring naar toolbar