Te huur: Horeca De Schoof 230, Hendrik-Ido-Ambacht

Huurbaar vanaf € 5995,-

Kenmerken van Horeca De Schoof 230, Hendrik-Ido-Ambacht

Oppervlakte

Totaal 565 ㎡

Omschrijving

Te huur horecaruimte in Hendrik-Ido-Ambacht

Bent u op zoek naar de perfecte locatie om uw horecazaak te starten of uit te breiden? Wij bieden een unieke horecaruimte aan in het bruisende winkelcentrum De Schoof, gelegen aan de buitenzijde van het winkelcentrum. Deze bijzondere ruimte op de 1e verdieping was voorheen bekend als de Watertuin, en biedt talloze mogelijkheden voor ondernemers die willen profiteren van een uitstekende zichtbaarheid en een gevestigde locatie.

De horecaruimte heeft een oppervlakte van 565 m². De ruimte is perfect is voor het creëren van een sfeervolle eet- en drinkgelegenheid. De ruimte is voorzien van een basisinrichting die gemakkelijk kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en concept. Hierdoor kunt u snel aan de slag en uw eigen stempel drukken op de ruimte. Of u nu van plan bent om een café, restaurant, lunchroom of andere horecagelegenheid te starten, deze ruimte biedt flexibiliteit en potentieel voor diverse concepten.

Er is een eigen ingang op de begane grond. Het energielabel van deze ruimte is C, wat betekent dat het pand energiezuinig is en daarmee kostenbesparend voor u als huurder.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over De Schoof 230 in Hendrik-Ido-Ambacht?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op deze pagina kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze winkelruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

De Schoof 230
3341 EB Hendrik-Ido-Ambacht
NL
Spring naar toolbar