Horeca De Eglantier 602, Apeldoorn

Kenmerken van Horeca De Eglantier 602, Apeldoorn

Oppervlakte

Totaal 111 ㎡

Omschrijving

Te huur horecaruimte in Apeldoorn

De horecaruimte aan De Eglantier 602 in Apeldoorn is gelegen in de Apeldoornse wijk De Maten. De unit heeft energielabel B. De strategische locatie biedt u de mogelijkheid om de aandacht te trekken van een gevarieerd publiek dat op zoek is naar verfrissende winkelervaringen.

Het recente herontwerp van het winkelcentrum heeft geleid tot een eigentijdse uitstraling en de toevoeging van meer winkelruimtes. Dit betekent dat u deel uitmaakt van een groeiende gemeenschap van ondernemers in een omgeving die altijd in ontwikkeling is. Wat de bereikbaarheid betreft, u heeft de ideale positie. Met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer bent u goed bereikbaar. De aanwezigheid van een bushalte op loopafstand maakt het voor uw klanten gemakkelijk om bij u langs te komen.

Meer lezen over het winkelcentrum De Eglantier? Bekijk hier onze brochure!

Kortom, de horecaruimte aan De Eglantier 602 in Apeldoorn is de plek waar uw ondernemingsavontuur kan beginnen. Deze locatie biedt niet alleen zichtbaarheid in een drukbezocht winkelcentrum, maar ook de mogelijkheid om deel uit te maken van een bruisende gemeenschap van ondernemers die streven naar succes.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over De Eglantier 602 in Apeldoorn?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

De Eglantier 602
7329 DN Apeldoorn
Nederland
Spring naar toolbar