Te huur: Horeca Bovenbeekstraat 9, ARNHEM

Huurbaar vanaf € 22500,- per jaar

Kenmerken van Horeca Bovenbeekstraat 9, ARNHEM

Pandgegevens

Nieuwbouw: Ja
Categorie: Horeca

Oppervlakte

Totaal 91 ㎡
Kantoor 91 ㎡

Omschrijving

Algemeen:
Op een steenworp afstand van zowel het kernwinkelgebied van Arnhem als ook het gezellige horecagebied Jansplein/Jansplaats bevindt zich deze horeca-/winkelruimte aan de Bovenbeekstraat.

In de directe nabijheid van het object zijn diverse horecazaken gevestigd waaronder het naastgelegen Njoy Café en Café De Wacht, maar ook het bekende biercafé ’t Moortgat en restaurant Verheyden (een waar begrip in Arnhem) liggen om de hoek.

Oppervlakte:
Het totale oppervlakte bedraagt ca. 91 m² op de begane grond.

Er zijn prima terrasmogelijkheden.

Front:
ca. 7 meter.

Energielabel:
C.

Het object is een paar jaar gelegen nog volledig verbouwd en gemoderniseerd waarbij ook rekening is gehouden met duurzaamheid en het verlagen van energieverbruik.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat voorzien van onder andere:
– Toiletgroepen (D/H);
– Pantry;
– Plavuizenvloer;
– Pui;
– Verlichtingsarmaturen;
– CV-installatie.

Het object zal casco worden verhuurd, wat inhoudt dat alle onderhoud, reparatie en vervanging van de aanwezige voorzieningen geheel voor rekening van huurder komt. Aan het einde van de huurovereenkomst dienen zaken goed functionerend, behoudens gebruikelijke slijtage, om niet terug geleverd te worden aan verhuurder.

Ligging:
Het object ligt aan de verbindingsstraat tussen het Gele Rijdersplein en het A1-kernwinkelgebied van Arnhem. Het Gele Rijdersplein wordt gekenmerkt door haar groene karakter en de aanwezigheid van horecaconcerns Loetje, Dadawan, Stan & co en Shushi Koi. Tevens loopt er een hoofdfietsroute over dit plein en is er een grote fietsenstalling. In het centrum van Arnhem vinden we een groot aanbod van (inter-)nationale retailers en lokale ondernemers.

Op nog geen 250 meter lopen bevindt zich bus knooppunt Willemsplein en Station Arnhem ligt iets verder op slechts enkele minuten lopen.

Parkeren:
Onder het station bevindt zich Parkeergarage Centraal met meer dan 1.000 parkeerplaatsen. Verder liggen rondom het centrum diverse parkeerplaatsen en -garages waar bezoekers van het centrum kunnen parkeren (betaald).

Huurprijs:
€ 22.500,– per jaar, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
In overleg, verhuur geschiedt onder voorbehoud gunning verhuurder.

Bestemming:
De locatie valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Binnenstad en Singels’ met bestemming ‘Centrumdoeleinden-I’. Dit staat onder andere het gebruik toe als:
– Horeca-A;
– Detailhandel;
– Dienstverlenende bedrijven;
– Amusementsbedrijven.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente Arnhem, dan wel via de website van Ruimtelijke Plannen.

Informatie:
DK Makelaars
Postbus 4110
6803 EC Arnhem
026 – 363 84 94
info@dkmakelaars.nl
www.dkmakelaars.nl

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 026-3638494
Meer info

Adres

Bovenbeekstraat 9
6811CV ARNHEM
Nederland
Spring naar toolbar