Te huur: Hoogstraat 111, Rotterdam

Huurbaar vanaf € 113.4,-

Kenmerken van Hoogstraat 111, Rotterdam

Oppervlakte

Totaal 8 ㎡

Omschrijving

Te huur parkeerplaats in Rotterdam

De parkeerruimte aan de Hoogstraat 111 in Rotterdam biedt niet alleen het gemak van een veilige plek voor je voertuig, maar plaatst je ook in het kloppende hart van de stad. Vanuit hier zijn de iconische Kubuswoningen en de Markthal op loopafstand bereikbaar. De centrale ligging stelt je in staat om te genieten van de levendigheid van de stad, of je nu gaat winkelen, genieten van culinaire hoogstandjes in de Markthal of de sfeer van de nabijgelegen Oude Haven opsnuift.

Bovendien ben je goed verbonden met het openbaar vervoer, met station Blaak in de buurt. Dit maakt de parkeerplaats niet alleen handig voor eigenaren van voertuigen, maar ook voor reizigers die Rotterdam bezoeken. Of je nu hier woont, werkt of de stad verkent, deze parkeerruimte biedt de ideale uitvalsbasis in het hart van Rotterdam.

De maandelijkse kosten voor deze parkeerplaats aan de Hoogstraat 111 in Rotterdam bedragen € 113,40, met daarbovenop € 17 servicekosten. Deze prijsstelling biedt niet alleen een handige parkeeroplossing in het hart van de stad, maar omvat ook servicekosten voor het behoud van de kwaliteit en veiligheid van de parkeervoorziening.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Hoogstraat 111 in Rotterdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Hoogstraat 111
3011 PL Rotterdam
Nederland
Spring naar toolbar