Te huur: Het Arsenaal 15A, DEN HELDER

Huurbaar vanaf € 1550,- per maand

Kenmerken van Het Arsenaal 15A, DEN HELDER

Pandgegevens

Nieuwbouw: Ja

Oppervlakte

Totaal 198 ㎡
Kantoor 198 ㎡

Omschrijving

Te huur Het Arsenaal 15, kantoorruimte voor bijvoorbeeld accountant bedrijf of Tandarts, nagelstudio etc.
Ingroei huur is bespreekbaar.
Het is een zeer ruime bedrijfs-/kantoor-/praktijkruimte waarbij er een optie is het pand te verdelen in units, verhuur van kantoorruimtes voor startende ondernemer.

Voor de veeleisende ondernemer die op zoek is naar flexibiliteit, zichtbaarheid en gemak, presenteren wij met trots dit ruime bedrijfspand te huur aan het Arsenaal 15A. Omgord door een boeiend netwerk van diverse bedrijven, geniet deze prachtige locatie een uitstekende reputatie in de lokale ondernemerswereld. Wordt deel van deze dynamische bedrijfsgemeenschap voor een competitieve huurprijs van slechts € 1.550,- per maand, exclusief BTW, (verhuurder is niet BTW plichtig) G/W/E.
3 maanden huur als borg.

Als u een enorme ruimte van twee verdiepingen wilt om uw bedrijfsactiviteiten op gang te brengen of uit te breiden, dan is dit de perfecte keuze. Ontworpen met het oog op flexibiliteit, biedt dit pand een reeks van voordelen die de productiviteit bevorderen en de bedrijfsgroei stimuleren.

De entree leidt u naar een wachtruimte die uw klanten of patiënten met comfort en warmte verwelkomt. Met twee ruime praktijkruimten en een sportruimte op de begane grond, kan dit pand gemakkelijk worden aangepast aan een verscheidenheid van bedrijfsmodellen. Een handige meterkast, wasbak, bezoekers- en privétoilet bieden alle noodzakelijke faciliteiten om uw bedrijfsdag soepel te laten verlopen.

De bovenverdieping biedt nog een ruime praktijkruimte en een gezellige keuken/kantine, perfect voor een welverdiende pauze. Het hoogtepunt is echter de innovatieve tussenschotten. Ze zijn open en schuifbaar, waardoor u de vrijheid heeft om de ruimte te moduleren zoals u dat wilt. Creëer grotere of kleinere ruimtes naar behoefte en laat uw bedrijf in realtime groeien.

We willen u erop wijzen dat er geen parkeerproblemen zijn, met gratis parkeermogelijkheden in de omgeving. De toegang tot het pand is gemakkelijk en comfortabel, ongeacht uw bedrijfsactiviteit.

Laten we de belangrijkste kenmerken eens op een rijtje zetten:
– Schitterende locatie in het Arsenaal, omringd door diverse bedrijven
– Enorm pand met twee verdiepingen
– Vrij parkeren in de omgeving
– Voormalig fysiotherapeutisch centrum, gemakkelijk aanpasbaar aan elke bedrijfsactiviteit
– Entree met gezellige wachtruimte
– Handige faciliteiten met meterkast, wasbak, bezoekers- en privétoilet
– Twee ruime praktijkruimtes en sportruimte op de begane grond
– Extra praktijkruimte en keuken/kantine op de bovenverdieping
– Flexibele, open en schuifbare tussenschotten om de ruimte naar wens in te delen

– Beschikbaar per direct voor slechts € 1.550,- per maand, exclusief BTW, (verhuurder is BTW plichtig)
– Ingroeihuur is bespreekbaar.

Bent u klaar om de volgende stap in uw bedrijfsgroei te zetten? Kies voor deze prachtige locatie op Arsenaal 15A en sluit u aan bij een dynamische bedrijfsgemeenschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 085-0645610
Meer info

Adres

Het Arsenaal 15A
1781XP DEN HELDER
Nederland
Spring naar toolbar