Te huur: Bedrijfsruimte Zuiderkruisweg 1, Leeuwarden

Huurbaar vanaf € 8750,-

Kenmerken van Bedrijfsruimte Zuiderkruisweg 1, Leeuwarden

Oppervlakte

Totaal 2245 ㎡

Omschrijving

Te huur bedrijfspand in Leeuwarden 

Het veelzijdige pand is strategisch gelegen in het hart van bedrijventerrein De Hemrik, met een optimale zichtlocatie aan de hoek van de Planetenlaan en de Zuiderkruisweg 1 in Leeuwarden. Het bestaat uit een ruime bedrijfshal en een kantoorgedeelte. Dit bedrijfspand heeft energielabel A+, wat betekent dat er veel energiekosten bespaard kunnen worden door de huurder.

De bedrijfshal is functioneel verdeeld in een expeditielaad- en losruimte, evenals een showroom/magazijn. Met een vrije hoogte van circa 5,5 meter, voorzien van een lichtstraat, biedt de hal flexibele mogelijkheden. Het pand beschikt over vier overheaddeuren, waarvan drie aan de voorzijde en één aan de rechterzijde.

De indeling van de oppervlakte

Op de begane grond bevinden zich een verkoopgedeelte/showroom en een magazijn, die eenvoudig kunnen worden omgezet naar bedrijfsruimte. De begane grond is verdeeld in:

  • Showroom/opslag/receptie, circa 465 m²
  • Magazijn, circa 448 m²
  • Expeditie/laad-losruimte, circa 539 m²
  • Overige ruimte, circa 52 m²

De eerste verdieping van circa 741 m² omvat:

  • Kantoorruimte inclusief kantine, circa 355 m²
  • Opslag met houten verdiepingsvloer, circa 275 m²
  • Algemene ruimte, circa 111 m²

Hiermee komt de totale oppervlakte van het pand op circa 2.245 m². Het buitenterrein is volledig bestraat en biedt ruimte aan circa 40 parkeervakken. De locatie is uitstekend bereikbaar, op steenworp afstand van de N355 en het centrum van Leeuwarden. Een ideale plek voor bedrijven die op zoek zijn naar een functionele en goed zichtbare zakelijke locatie.

Opleveringsniveau
In huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

Datum van oplevering
In overleg.

Garantstelling
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheidsonderzoek.

Huurprijsindexering
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Meer weten over Zuiderkruisweg 1 in Leeuwarden?

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie. Op de website kunt u ook een bezichtiging inplannen voor deze ruimte. Wilt u up-to-date blijven van ons beschikbare aanbod? Volg ons op LinkedIn!

]]>

Lees meer
Meer informatie

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

Telefoon: 010-2411555
Meer info

Adres

Zuiderkruisweg 1
8938 AP Leeuwarden
NL
Spring naar toolbar