Bedrijfsruimte Willem Barentszweg 6 a Venlo

Kenmerken van Bedrijfsruimte Willem Barentszweg 6 a Venlo

Oppervlakte

Totaal 272 ㎡
Bedrijf 272 ㎡

Omschrijving

TE HUUR | Bedrijfsruimte gelegen op het bedrijventerrein “Trade Port West”. “Trade Port West” ligt in het wigvormige gebied dat wordt begrensd door de Sevenumseweg en de spoorlijn Venlo-Eindhoven. De A67 doorsnijdt het bedrijventerrein en op- en afritten ontsluiten het terrein ter hoogte van de kruising van de A67 met de Sevenumseweg.

Object:
De tussengelegen bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw dat in 1995 is gerealiseerd. Ten tijde van de realisatie is de tussengelegen bedrijfsruimte gebouwd als een bedrijfsruimte bestaande uit het kantoor en een bedrijfshal. De kantoor-/ bedrijfsruimte is opgetrokken als staalconstructie met gevels uit een betonnen geïsoleerde borstwering met daarboven geïsoleerde wanden en stalen damwandprofielplaten. De openingen bestaan uit kunststof kozijnen met dubbel glas. Het dak is opgebouwd uit staal, isolatie en afgedekt met een bitumen dakbedekking. De verdiepingsvloer van de kantoorruimte bestaat uit beton. De binnenwanden zijn opgetrokken uit kalkzandsteen. Het object beschikt over energielabel A+.

Locatie/bereikbaarheid:
Venlo heeft het grootste oppervlak bedrijventerreinen van Limburg. Groter dan Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen. Deze moderne bedrijventerreinen zijn aangelegd volgens de laatste inzichten en de bereikbaarheid is ideaal. Alle bedrijventerreinen liggen direct aan of op korte afstand van de autosnelwegen A67 en A73 die zich kruisen in Venlo-West. Daarnaast zijn de verbindingen met Duitsland en het Europese achterland via de A67 en de A74 uitstekend. Behalve over de weg zijn de bedrijventerreinen ook goed bereikbaar via het spoor en over het water. De ECT rail- en bargeterminals dragen bij aan perfecte overslagmogelijkheden voor containers. Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Trade Port west-oost’ en heeft de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ met de functie-aanduidingen ‘bedrijf tot en met categorie 1 uitgesloten’ en ‘bedrijf tot en met categorie 5’.

Indeling (in m² v.v.o.):
Begane grond:
Entree/ontvangstruimte met toegang tot geheel betegeld toiletruimtes – trapopgang naar 1e verdieping – showroom (ca. 16 m²) v.v. airconditioning – opslagruimte (ca. 18 m²).
Bedrijfsruimte van 128 m²

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de kantoorruimte (ca. 30 m²) – serverruimte (ca. 12 m²) – opslagruimte (ca. 24 m²).

Voorzieningen:
– Systeemplafonds met armaturen en airco’s;
– Mechanische ventilatie;
– Vloerbedekking;
– Meterkast met elektra-aansluiting (3 x 25 Ampère), gasaansluiting en water;
– cv-ketel met radiatoren ten behoeve van verwarming;
– eenvoudige pantry (warm water middels cv-ketel);
– toilet met voorportaal met wasbak;
– stalen frame ten behoeve van reclame-aanduidingen.

Huurcondities:
Huurcondities
Huurprijs   : € 1400,- per maand excl. BTW;
Huurtermijn : in overleg (voorkeur: vijf + vijf jaren);
Bankgarantie : ter grootte van drie maanden huur;
Huurbetaling : per maand vooruit te voldoen;
Huurcontract : als uitgangspunt voor de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, wordt het model gebruikt zoals opgemaakt door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), januari 2015.
Indexering : jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie.

Lees meer

Informatie aanvragen

Afbeeldingen

Makelaar

E-mail: info@vetebe.nl
Telefoon: 077 32 62 600
Meer info

Adres

Willem Barentszweg 6a
5928 LM Venlo
Nederland
Spring naar toolbar